Fotbal judetean

Nume cunoscute în planul de achiziții la Victoria Felnac

12523130_1493750040932147_8328356761417069020_nPrezenți , astăzi, la emisiunea ”Repriza de sport” în studioul postului de radio Joy Fm Arad, antrenorul echipei Victoria Felnac și președintele acestui club, respectiv Dan Cuedan și Dan Ristin, aceștia au dezvăluit câteva ” ținte” din campania de achiziții din această perioadă. Sunt nume ”grele”, jucători care nu vor veni pe bani puțini , chiar dacă echipa din Felnac se află după terminarea turului pe ultima poziție  a clasamentului ligii a IV-a județene.

Radu Mărginean, Piț, Băd, Pașcalău  sunt doar câțiva dintre jucătorii vizați de conducerea lui VI-FE.

”Nu sunt probleme privind finanțarea acestor transferuri , pe lângă o bază sportivă nou-nouță finalizată de curând, conducerea clubului va pune la dispoziție și sumele necesare pentru a întări lotul echipei”, a declarat în direct Dan Ristin , președintele clubului.

”Ne-am fript în turul campionatului, având încredere în câțiva jucători car au dovedit că nu au caracter, așa că primul criteriu pe care îl vom aplica în alegerea de noi componenți va fi profilul moral al fotbalistului”, a declarat același președinte.

Ioan Hamza

 

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close