Baschet

Anca Stoenescu va juca pentru liderul LNBF





În acest moment se poate spune că toate baschetbalistele care au dus greul primei părţi a sezonului la Univ Goldiş ICIM Arad şi-au găsit noi angajamente. Excepţie face Laza, care a decis, pentru moment, să ia o pauză.

Ultima jucătoare din lotul galben-albastru care a semnat contract o altă echipă este Ancuţa Stoenescu, care va juca la liderul LNBF, Sepsi Sf. Gheorghe. Ancuța Stoenescu a evoluat în 11 confruntări pentru ICIM, timp în care a petrecut o medie de 24.44 minute pe parchet. Aceasta a acumulat 8.4 puncte pe meci, 1.4 recuperări, 1.8 pase decisive, având o medie de 6.3 unități la capitolul eficiență. De asemenea, sportiva originară din Timișoara a avut un procentaj de 38.5% la aruncările de două puncte, 36.7% la cele din afara semicercului și 85.7 la libere pentru un total de 92 de puncte înscrise.

„Clubul nostru îi mulţumeşte sportivei în vârstă de 36 de ani pentru eforturile depuse sub culorile galben-albastru în sezonul 2015-2016 şi îi urează mult succes în carieră”, se arată într-un comunicat al clubului arădean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button