UTA Arad

„Alb-roșii” testează terenul pentru portarul Eduard Pap

După despărțirea de ACS Poli Timișoara, Eduard Pap a intrat în vizorul multor grupări de eșalon secund. Unirea Tărlungeni părea în pole-position, dar un interes al UTA-ei îl ține deocamdată pe goal-keeperul de 21 de ani pe loc. Problema e că fotbalistul mai este legat și de FC Marcel Băban Jimbolia, iar în acest caz rămâne de văzut dacă șefii celor două cluburi se vor înțelege.

Nu este exclus, însă, ca în această iarnă să se facă o rocadă la nivel de portari. Pap să vină în „alb-roșu” în locul lui Anca – Trip (20 de ani), care  a ratat 90% din stagiunea de toamnă din pricina unei accidentări, iar la utima apariție între buturi a greșit decisiv în remiza (2-2) cu CS Mioveni. Probabil, ultimul cuvând îl va avea Sebastian Huțan, antrenorul cu portarii la echipa fanion a Aradului.

Cota timișoreanului este de 150.000 de euro pe transfermarkt.de, el evoluând în 25 de partide pentru ACS Poli în primele două eșaloane ale țării.

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. 25 de partide, la Poli, dar in cit timp ?. Din cite l-am vazut pare a fi la nivelul lui Miron, poate un pic peste ( ca priza), dar nu e de 100-150 mii eu.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close