Fotbal judetean

Lipova i l-a suflat Sântanei pe Blănaru, lista de achiziții a „șoimilor” rămâne deschisă

Deși se părea că-și va rămâne alături de Dinu Donca, antrenorul care l-a crescut la CSȘ Gloria, la Unirea Sîntana, Răzvan Blănaru a acceptat în cele din urmă oferta mai bună a celor de la Șoimii Lipova. A contat probabil și faptul că pe Mureș evoluează și foștii săi colegi de la Gloria, Sergiu Popa și Vlad Filimon, dar și perspectivele mai bune în tricoul trupei lui Flavius Sabău.

„Refacem o parte din echipa Gloriei, Răzvan e jucătorul nostru pe mai multe sezoane. Sperăm să-i readucem plăcerea de a juca fotbal pe care a pierdut-o puțin după ceea ce a pățit la Gloria și UTA. E un fotbalist important pentru proiectul nostru, cum sunt de altfel și restul care au venit în această iarnă, dar și cei care au rămas”, ne-a mărturisit Radu Pop, președintele secției de fotbal de la Șoimii Lipova.

Într-adevăr, „șoimii” au reușit mutări importante în ultima lună de zile. Pe lângă, Blănaru au mai sosit ex ineuanii Tomuț și Filimon, Vasinc (Victoria Zăbrani), în timp ce Borteș s-a repatriat și e pregătit să-și reia treaba de acolo de unde a lăsat-o. Acestora li se mai alătură și portarul Șoltesz, venit de la Curtici în luna octombrie, în mercatto di riparazione. „În mare, ne-am conturat lotul, dar lista de achiziții rămâne deschisă. Mai avem contacte cu unii fotbaliști, rămâne de văzut dacă mai luăm unul – doi dintre ei”, a adăugat Pop.

Șeful lipovanilor este preocupat și de problema medicală a lui „Șobi” Ghiță, care trebuie să se opereze la genunchi pentru a reveni pe teren. „Îl ducem la Timișoara, la medicul Radu Prejbeanu, pentru a-i curăța meniscul. Avem grijă de toți jucătorii noștri”, a mai precizat Pop.

Lipovanii se vor reuni pe 18 ianuarie, pe 19 vor efectua vizitele medicale, iar pe 20 Sabău va conduce primul antrenament al anului. Vă reamintim că în această iarnă clubul s-a despărțit Iercan, Avram, Cati, Pavel și Ghergar.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close