Liga a 3-a

Ex. utistul Szekely întărește o contracandidată a Sebișului la promovare





Atacantul aiudean Szabolcs Szekely, ultima dată la UTA „Bătrâna Doamnă” a semnat cu Performanţa Ighiu, echipă ce a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor!

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani s-a remarcat în vest, la Timişoara şi Arad şi a semnat cu nou-promovata condusă de Adorian Himcinschi pentru 6 luni cu posibilitatea pelungirii înţelegerii. S. Szekely a mai jucat la Unirea în 2006, trecând şi pe la Gloria Bistriţa sau Unirea Urziceni.

E un jucător pe care-l ştiu de multă vreme, un fotbalist cu experienţă, pe care l-am avut şi ca adversar. Are potenţial, cred că ne va ajuta în retur. Ne-am întărit şi mai mult în compartimentul ofensiv. Mă bucur că ne-a ales pe noi, deşi a avut oferte şi de la alte 3-4 echipe˝ a declarat Adorian Himcinschi pentru ziarulunirea.ro , care s-a deplasat special la Aiud pentru a obţine semnatura experimentatului vârf. O echipă ce l-a dorit a fost și Național Sebiș, candidată și ea la promovarea în Liga a doua.

În atari condiţii, principalul Ighiulul are jucători extrem de valoroşi în atac, R. David, S. Turuş şi Cl. Oara. Fotbalistul revine în Alba şi se va prezenta luni la reunirea echipei candidate la promovarea în Liga a 2-a.

Ex

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button