UTA Arad

Păcurar: „Gent ne-a impresionat, Roman – puțin inactiv, dar e genul de fotbalist care poate face diferența”

Testul cu Șoimii Pîncota ar fi trebuit să-i ajute pe tehnicienii UTA-ei să completeze camerele de la hotelul Parc din Moneasa, cu ocazia singurului stagiu de pregătire al iernii. Tocmai de aceea, în luptă au fost aruncați o parte din juniorii care bat la porțile primei echipe, plus japonezul Gentaro Murakami și doi fotbaliști sosiți în probe.

gentRoman are 21 de ani, e născut în Timișoara, a jucat în eșalonul doi la Baia Mare, Dinamo II, ASA Târgu Mureș, Metalul Reșița și FC Caransebeș (ultimul club). Are și prezențe pe prima scenă, la Dinamo București și ACS Poli Timișoara, fiind fost junior Under 17 și Under 19 al României. Celălalt, Claudiu Marin, un mijlocaș de bandă stânga de 19 ani crescut la Școala de Fotbal Gică Popescu, a mai trecut pe la Chiajna și Balotești. „L-am văzut la un meci și pe japonezul Gent, care vine cu realizări din Liga 4-a, dar care ne-a arătat că vrea și poate. Ne-a impresionat, e pozitiv. Pe Roman îl știu de la juniori, azi a fost puțin neactiv, dar calități are și poate să facă diferența. Iar pe ceilalți, copiii noștri practic, încercăm ușor ușor să le oferim șansa să facă pasul spre prima echipă. Însă, trebuie să aibă răbdare, să-și facă treaba bine inclusiv la republicani și cu siguranță le va veni și lor rândul”, a precizat Cristian Păcurar, unul dintre „secunzii” UTA-ei.

romanmarinÎn ceea ce privește desfășurarea amicalului, terminat la egalitate (1-1), Păcurar a adăugat: „Nu putem numi acest meci chiar unul de pregătire, ținând cont de faptul că am reluat practic antrenamentele de doar patru zile. Era important să nu ne accidentăm și să intrăm așa încet într-un anumit ritm, fiind conștienți că la ora aceasta nu putem avea o dinamică prea bună. Apoi, am zis să ne ajutăm reciproc cu cei de la Pîncota, ce aveau de văzut la lucru câțiva jucători noi. La fel am făcut și noi, am abordat partida cu juniorii plus doi-trei seniori, în timp ce jucătorii mai experimentați, certitudinile ca să zic așa, au făcut un antrenament în această dimineață la Gemi Sport. Și în funcție de ceea ce am văzut astăzi, vom definitiva lotul ce pleacă la Moneasa, care e conturat în proporție de 95%”.

Comentarii Facebook

0
0

7 comentarii

 1. voi nu vedeti ca pacurar duce numai jucatorii lui dinculescu care e de un an la arad si deja a ajuns la echipa mare iar altii tot juniori de 97 care joaca de doi ani in D nu au loc,ca nu vrea pacuear? ***editat de Lucian *** fără acuzații nefondate te rog***

  0

  0
 2. Pacurar,sifonul din vestiarul U.T.-ei! Ar face orice sa fie in locul lui Roli,dar caracterul………

  0

  0
 3. Am citit ce declară Păcurar, dar nu văd vreo legătură cu ce comentează Dani și Denisa.Eu cred că sunteți ori părinți frustrați, ori cineva din interiorul clubului ce vrea să strice atmosfera frumoasă. Lăsați oamenii să-și facă meseria!

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close