Liga a 2-a

Gavra întărește o contracandidată a UTA-ei la promovare





Nemulţumiţi de ofensivă în prima parte a sezonului din Liga 2, conducătorii de la Gaz Metan Mediaş încearcă în această iarnă să acopere acest minus. După ce l-au achiziţionat pe Marius Staicu, golgheterul de la CSM Râmnicu Vâlcea, gruparea sibiană a reuşit să obţină împrumutul a încă unui atacant. Leo Grozavu se va baza în ultimele meciuri din retur pe Cristian Gavra (22 ani).

Originar din Arad, Gavra a fost împrumutat de la FC Viitorul la Gaz Metan până în vară, atunci când medieşenii speră să revină în Liga 1. Atacantul de 22 de ani a prins rar prima echipă a grupării constănţene, cea antrenată de Gheorghe Hagi, pentru care a avut doar şase apariţii în acest sezon, dintre care doar una din postura de titular. Gavra nu a stat însă pe tuşă, ci a jucat la echipa a doua a Viitorului, în Liga 3, cea pentru care a dat şi două goluri în tur.

Cristian Gavra, Marius Staicu şi Alexandru Zaharia, cele trei achiziţii de până acum ale Gazului pentru retur trebuie să ridice valoarea echipei în aceste opt meciuri rămase din retur pentru ca medieşenii să nu aibă emoţii cu accesul în play-off.

liga2.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button