Business

UTA – Șoimii Pâncota, 1 – 1, final





De la ora 14 a început primul amical al anului pentru cele două formații de ligă secundă arădene. Scorul a fost deschis de Jorza în minutul 15. UTA are în garnitura de start doi juniori veniți în probe, de la Concordia Chiajna și FC Caransebeș și se va juca două reprize de 35 de minute.  Iată cum se prezintă cele două garnituri:

UTA: Anca-Trip – Moza, Tănase, Lazăr, Dinculescu – Murakami, Dobrean, Jorza, Marin (junior 96 Chiajna) – Roman (94, Caransebeș), Petre.

Șoimii Pâncota: Rus – Ursoi, Ianc, Dubeștean, Costa – Farcaș, Mandache, Issa, Movic – Mamwanga, M. Ion.

În min.23, Pâncota are o ocazie după un corner mingea ajunge la Mandache, acesta reia bine cu capul dar respinge Anca-Trip de la rădăcina barei. După 35 de minute s-a fluierat pauză.

Joc de uzură, Pâncota a avut un pic mai mult inițiativa dar fără ocazii de poartă.

Repriza a doua începe cu cîteva modificări. La UTA a intrat Mara, Copaci, Man, Giurgiu și Costin în locurile lui Anca-Trip, Jorza, Marin, Dobrean și Roman iar la Pâncota a intrat Cioară în locul lui Rus. Giurgiu joacă fundaș central iar Tănase la mijloc în locul lui Dobrean.

UTA a avut 2 bune ocazii prin același jucător, Denis Man care a scăpat de 2 ori ăn careu, o dată pe stânga și o dată pe centru, dar de fiecare dată Cioară i-a închis bine unghiul, atacantul trăgând în portar.

Pîncota a egalat prin Farcaș care a șutat de la 12 metri la colțul scurt printre picioarele lui Dinculeascu. Scor 1-1.

Schimbare la Pâncota, a ieșit Ursoi și a intrat Fuchs. Mandache a trecut fundaș dreapta și Fuchs a trecut mijlocaș.

UTA a ratat o ocazie bună prin Adrian Petre care a primit un cadou de la Farcaș, a intrat în careu, a driblat și portarul dar Dubeștean a respins ușor mingea lentă trimisă de atacant spre poartă.

Pâncota are ultima ocazie importantă prin Mamwanga care primește o minge în 6 metri dar este blocat în momentul șutului.

Fluier final, scor 1-1 în primul amical din cele trei programate în această iarnă între cele două echipe arădene.

 

Un comentariu

        1. Scuze, dar este propozitie, sa fie fraza i-ar mai trebui ceva. St ceea ce este in fata e tot propozitie. Nu vreau sa supar. Meci de verificare si atata.

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button