SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Popa, mai interesat de calmarea apelor în lot decât de noii veniți: „I-am cerut președintelui să nu mai dea drumul nimănui”





Amicalul de astăzi, de pe „Șega” a fost organizat la inițiativa antrenorului Pîncotei, care și-a dorit să-i vadă la lucru pe atacantul belgian, Wawa Mamwanga și mijlocașul sârb, Modora Movic, dar și pe portarul Pecicăi, Marius Rus și juniorii clubului care nu au jucat deloc în toamna anului trecut.

Însă, date fiind ultimele evenimente și anume solicitările de reziliere a contractelor venite din partea lui Dragalina și Pascariu, Ionuț Popa nu a fost prea interesat de ceea ce se întâmplă pe teren contra utiștilor. Plasat în spatele unei porți, „Mister” a discutat în permanență cu președintele Pavel Piroș și vicele Bebe Bontea despre ceea ce ar trebui să facă în cazul rebelilor. Iar concluzia este următoarea: Nu știu de ce unii jucători iau decizii rapide și uneori inadecvate. Nici măcar în Liga 1 nu e bine în fotblul românesc, nu știu ce-și închipuie…În fine, i-am cerut președintelul să nu mai lase pe nimeni să plece. Dacă, totuși, șefii decid să le semneze actele, ei trebuie să-mi aducă jucători de același calibru. Sau, mai e o variantă, clubul să primească bani în contul transferurilor lor pentru a-și acoperi găurile lăsate de aceștia. Eu cred că am fost corect. Le-am spus jucătărilor, mai precis celor care doresc să plece, să ne spună în față înainte de 11 ianuarie. Cuedan și Sălăjan au fost ultimii care au făcut acest lucru și, după cum observați, le-am și dat drumul. Restul, mă refer la Dragalina și Pascariu, de altfel doi jucători importanți pentru noi, au pus problema de luni încoace. Din păcate pentru ei, nu mai pot face ceea ce vor ei odată ce ne-am reunit și am început pregătirea. Noi mai trebuie să ne întărim pe două-trei posturi, nu să mai pieredem fotbaliști”, a punctat tehnicianul grupării „alb-negre”.

Rămâne de văzut și cum vor acționa fotbaliștii nemulțumiți, odată ce au aflat că nu este cale de scăpare pe cale amiabilă de divizionara secundă din Podgoria arădeană.

În fine, Popa și-a expus părerea și despre jucătorii aruncați în luptă împotriva trupei lui Nagy: „Din păcate, cei doi jucători strănini sosiți la noi de câteva zile nu au confirmat în prima partidă. Vom încerca să mai facem un joc săptămâna viitoare. Mai rămâne să vedem și cu cine, căci UTA pleacă în cantonament și o să fim cam singuri prin Arad. Nu sunt conservatori ca noi….În fine, pe Marius Ion îl știu de mult timp, e un atacant pe care eu am încercat să-l iau și la Mioveni de la FC Argeș în urmă cu mai mulți ani. Aș mai vreau să laud puțin și jocul a câtorva dintre juniorii noștri”, a adăugat experimentatul antrenor al Pîncotei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button