UTA Arad

Lot de 28 de jucători pentru UTA la Moneasa: Murakami și Roman, noile variante de mijlocași ofensivi!

Pentru singurul cantonament al iernii, Roland Nagy, Cristian Todea, Cristian Păcurar și Sebastian Huțan au optat pentru un efectiv lărgit în care se regăsesc mulți dintre juniorii care bat la porțile primei echipe. Față de fotbaliștii, care s-au pregătit constant în prima parte a campionatului mai regăsim numele lui Moza, Lazăr, Dinculescu, Costin și Copaci. Primii trei sunt de meserie fundași de bandă, semn că tehnicienii „alb-roșiilor” caută dubluri pentru Polgar și Burlă, în caz că cei doi ar întâmpina probleme medicale sau disciplinare. De fapt, Burlă e suspendat în prima rundă a noului an, cea cu FC Brașov, astfel că soluțiile Under 19 s-ar putea numi Dinculescu și chiar Copaci, plus – bineînțeles – seniorii Filaret sau Gligor.

Ca și noutăți au mai urcat cu prima echipă în cantonament doi mijlocași centrali cu profil ofensiv. Este vorba despre japonezul Murakami (23 de ani) și fostul internațional de juniori, Alin Roman (21 de ani). Ambii au evoluat binișor în testul de ieri cu Pîncota și era de așteptat să fie convocați.

În fine, restul lotului ce va trudi de azi și până sâmbăta viitoare e format din: Miron, Anca, Mara (portari), Polgar, Manea, Botiș, Filaret, Gligor, Burlă, (fundași), Tănase, Jorza, Chindriș, Dobrean, Strătilă, Murakami, Hlistei, Copil, Vlad (mijlocași), Curtuiuș, Rus, Petre, Man (atacanți). Se știe că Sorian și Szekely s-au despărțit defintiv de „Bătrâna Doamnă”, în timp ce Cuedan și Ousmane au acceptul conducerii de a-și găsi alte echipe. Primul chiar se pregătește de aproape o săptămănă cu prim divizionara, FC Botoșani. Suslak a ajuns deja la Cermei, în timp ce Wild este și el în tratative avansate cu alte echipe.

Cei care conduc delegația „textiliștilor” sunt Codru Grădinariu (director general) și Claudiu Drăgan (director sportiv), pentru ca din cadrul staffului să mai facă parte maseurii Ștefan Bicsky și Nicolae Tomescu, plus kinetoterapeutul Stelian Tetulea. Utiștii se vor caza la Hotelul Parc în jurul orei 12, urmând ca după-amiază să facă un prim antrenament la munte.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close