National Sebis

În câteva ore și sebișenii își încheie vacanța: Zoran Radu – ultima noutate a trupei lui Neaga

Național Sebiș schimbă complet strategia în această iarnă. De la formarea unei echipe competitive, care – de altfel – o bună parte a returului a demonstrat că se poate bate pentru primul loc, clubul de pe Crișul Alb vorbește fără ocolișuri despre promovare.

Înainte de toate, s-a apelat la Rică Neaga pentru postul de antrenor principal, Călin Cojocaru trecând în birouri. Manager cu puteri depline, fostul „principal” a reușit și primele transferuri ale iernii. După renunțarea la Păduraru și cooptarea lui Merșca în stafful tehnic ca antrenor cu portarii, între buturi au fost aduși Cătălin Bujor (25 de ani, CS Ineu) și  Ionuț Tomșa (18 ani, CSU Craiova). Linia mediană a fost întărită cu doi fotbaliști de la Mama Mia Becicherecul Mic. Lucian Zurbagiu e mijlocaș central, iar Zoran Radu (24 de ani), de bandă. Trecerea acestuia din urmă în „alb-albastru” a fost perfectată în ultimele zile, „Zochi” cochetând recent și cu UTA.

În fine, la reunirea programată azi la ora 15, la Sebiș, va fi prezent și un fundaș central sârb. „Sperăm ca până duminică să mai ajungă doi jucători, cu care suntem în negocieri avansate. Din păcate, Keita va reveni din Senegal de abia pe 5 februarie din cauza birocrației. Va rata și cantonamentul de la Tușnad, sperăm – totuși – să-l punem pe picioare până la prima etapă din retur. În fine,  în ciuda tuturor zvonurilor, Velici rămâne cu noi. Sperăm să fie atacantul din tur, să fie concentrat pe ceea ce are de făcut la Sebiș”, ne-a mărturisit Călin Cojocaru.

De azi și până pe 25 ianuarie, data plecării în cantonamentul de la Tușnad, sebișenii se vor pregăti zilnic pe plan local. Antrenamentele vor fi întrerupte de amicalele de lux cu ACS Poli, de marți (ora 11) și Universitatea Cluj (joi), ambele urmând să se dispute în deplasare.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close