UTA Arad

Analize date peste cap de o criză de fiere? Michel Vlad  pierde câteva zile din cantonamentul de la Moneasa





UTA a urcat cu 28 de jucători la munte, dar la câteva ore după ce ce a ajuns la Hotelul Parc din Moneasa stafful medical a primit rezultatele analizelor făcute marți și miercuri la Clinica Turcin din Arad. Unul dintre jucători, respectiv Vlad Michel nu a ieșit tocmai bine, având transaminazele mărite. Cel mai probabil, valorile au fost influențare de o criză de fiere pe care mijlocașul de 20 de ani a avut-o în urmă cu zece zile, dar utiștii nu au dorit să riște.

Vlad s-a întors la Arad, iar luni dimineața va repeta analizele. Rezultatele le va primi pe loc, iar dacă acestea sunt bune ar putea reintra în program normal, la Moneasa, încă de luni după amiază.

În stagiunea de toamnă, tânărul utist a marcat un gol în contul „Bătrânei Doamne”, în primul minut al confruntării interne cu CS Mioveni și a contribuit decisiv la ultima reușită a „textiliștilor” la Oradea, în victoria cu 4-0.

În tot acest timp, stafful tehnic al UTA-ei își „încarcă” elevii în cantonament. În această dimineață, pe un platou la marginea comunei Dezna, Botiș et. comp. au servit o „porție” de 8 kilometri, doi dintre ei alergați în pantă.

Un comentariu

  1. Caline, esti de coma: auzi tu „criza de fiere”. :))
    Aia e in piata la Ochka, in termeni medicali i se spune „criza de colecist”.
    Am mai ras o data cu Proca acum cativa ani cand Dorin Stana a avut o problema similara si tot asa i-ai mentionat problema medicala.
    In fine, atata bai sa fie. Numai bine! 🙂

    0
    0
    1. vrem sa fim populari, aproape de oameni si de vorbele lor, nu ne dam academicieni :))
      citi crezi ca stiu ce este colecist?

      0
      0
    2. O!!!!! Multumim pentru clarificari domnule doctor! Chiar nu mi-am dat seama despre ce era vorba! Dar zii frate ca are bai cu colecistu!!!

      0
      0
  2. Bravo „kidu”. Te-ai umplut de penibil,din nou. Eu zic ca poti lejer sa ocupi pozitia de doctor in staff-ul Uta bd… Ca vad ca le stii pe toate

    0
    0
  3. Transaminazele marite, cel mai frecvent, nu sint cauzate de colecist, cresterea lor inseamna citoliza hepatica, deci o boala hepatica distructiva, etuiologia, cauza este esential a fi stiuta. La asa ceva efortul fizic mare este discutabil. In general, la femeile obeze, in angiocolite, dupa abuzuri alimentare, colecistul produce si transaminaze crescute, dar, la Michel, e vorba de un tinerel, fara grasime, care nici nu cred ca face abuzuri alimentare. Alimentatia, sustinerea efortului cu vitamine, gradarea efortului, uneori chiar repaos, sint necesare in boli cu transaminaze crescute

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button