CS INEU liga 3 arhivă

Meci în familie pentru ineuani, Călăcean și Ruja încep să confirme

O primă săptămână de antrenamente fizice s-a încheiat la Ineu cu un amical în familie, ocazie cu care Cristian Sculici și Costel Filipaș au și testat niște juniori. Vorbim despre reșițenii Becheanu și Roșu, beleanul Ruja, Engelhardt (Zimandul Nou), Timiș (Șiria), Ilca (Almaș), plus câteva „piese” din propria pepinieră ca: Pușcaș, Jilavu, Gavrilă, Karmanocszky sau Bocior.

În lipsa lui Mitrea (motivat pentru a susține un examen), pe terenul „Armonia”, „portocaliii” au învins „verzii”, printre marcatori numărându-se Ciobanu, Huțanu, Hulbăr, Mașniță sau Cioboată, antrenorii aliniind următoarele echipe:

Portocaliii: Ilca – Popovici, Bier, Ciobanu, Hulbăr – Mîneran, Clej, Udrescu, Ciocan – Huțanu, Mașniță. Au mai jucat: Gavrilă, Karmanocszky

Verzii: Pușcaș – Zdrențan, Călăcean, Becheanu, Talpaș – Ruja, Engelhardt, Jilavu, Șulumberchean – Cioboată, Roșu. Au mai jucat: Timiș, Bociort.

„La finalul unei săptămâni în care am pus accentul pe alergări și forță, am dorit să le oferim jucătorilor și plăcerea jocului. De asemenea, noi, cei de pe margine, ne-am putut face o primă părere despre tinerii veniți în probe. Sigur, evoluția lor de astăzi nu e neapărat elocventă, pentru simplul fapt că majoritatea dintre ei sunt la prima săptămână cu antrenamente zilnice, destul de solicitante, specifice acestei perioade. Dar, sunt câțiva fotbaliști interesanți, care sperăm să rămână cu noi. Poate, la început, vor evolua mai mult la echipa a doua, dar să nu uităm că de acolo au făcut pasul la prima echipă și Popovici, Clej sau Jilavu”, a explicat „principalul” Sculici, care nu a dat nume, dar – probabil – s-a referit la fundașul central Călăcean sau mijlocașul lateral Ruja.

La reșițenii Roșu și Becheanu s-a renunțat deja, cu mențiunea că acesta din urmă va fi urmărit de ineuani și cu ocazia „triunghiularului” de săptămâna viitoare din Banat.

Zărăndanii vor relua pregătirea începând de luni, conducerea clubului încercând să perfecteze și primele transferuri la nivel de seniori. În acest moment, ineuanii sunt în căutarea a cel puțin doi mijlocași centrali și un atacant.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close