Baschet

Derby doar cu numele: Univ Goldiş ICIM Arad – CSM Târgovişte 34-83





După corecţia de vineri, de la Alba Iulia,  scor 47-110 cu CSU, Univ Goldiş ICIM a dat piept în această după-amiază la Sala Sporturilor din orașul nostru cu vechea rivală, CSM Târgovişte.

Deși au făcut două sferturi bunicele, curajoase (cele cu numărul doi și trei) și s-au apropiat la un moment dat la 12 puncte de dâmbovițence, tinerele eleve ale lui Ildiko Prisacariu au trebuit să se recunoască în cele din urmă învinse la o diferență importantă: 34-83. Ultimul sfert a fost de-a dreptul dezastruos: 1-19 (?!), dar chiar și așa evoluțiile bune ale lui Bupte sau Gădărici rămân.

Pentru gruparea „galben-albastră” au evoluat: Moraru 10 (2×3), Manea 9, Mercea 6 (1), Bupte 6, Spier 2, Mera 1, Gădărici, Everbein, Toth, Ciorban, Vaţi şi Spinean.

Din tabăra campioanei en-titre s-au remarcat Cosby, autoare a 20 (1×3) de puncte, secondată de Wampler 18, Green și Thompson, ambele cu 12 puncte în cont.









Un comentariu

  1. Boala lunga, moarte sigura, cine a ales varianta asta , a fost neinspirat. Se batjocoreste o istorie, un nume, un palmares. Mai bine era desfiintarea, ca in maxim 1 an se poate repromova. Asa sintem si vom ramane „ciuca batailor”, ne pacalim ca avem echipa in ( si de ) prima liga. Doar cei de pe linga club sint fericiti ca au ramas cu salarii.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button