SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Livetext: Elore Bekescsaba – Șoimii Pîncota 3-1, final





La ora 15, la Bekescaba, pe un teren sintetic și în fața unei echipe formate din nu mai puțin de zece jucători străini, Șoimii Pîncota dispută al doilea amical al iernii. În primul a remizat (1-1) cu UTA, iar acum scorul e tot egal (0-0) în fața ultimei clasate din prima ligă maghiară.

În prima jumătate de oră, gazdele au avut mai mult inițiativa, cu un joc superior de posesie și două-trei semi-ocazii la poarta nou venitului Cioară.

Ionuț Popa a început meciul cu Elore în formula: Cioară – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Pavel – Leucuța, Fuchs, Dragalina, Pirtea – Al. Mihai.

Pe finalul primei reprize, „șoimii” au echilibrat partida și și-au creat și o bună ocazie de a marca, prin Leucuța. De altfel, mijlocașul lateral a fost printre remercații „alb-negrilor”, alături de Cioară, Dubeștean, Dragalian și Pirtea.

S-a reluat partida în Ungaria fără nicio schimbare în cele două tabere.

Din minutul 61, Pîncota conduce cu 1-0. Cel care a marcat a fost Pascariu, cu capul, după centrarea lui Dragalina.

În minutul 65, Ionuț Popa l-a înlocuit pe Pirtea cu Gîlcă. Patru minute mai târziu, Movica l-a schimbat pe Leucuța.

Din minutul 76, scorul e din nou egal. La pîncotani au mai intrat și Farcaș în locul lui Alin Mihai și Pașcalău în locul lui Cioară, acesta din urmă apărând chiar bine.

Multiplele schimbări din ambele tabere și-au pus amprenta pe aspectul partidei. Ritmul a scăzut destul de mult, cu pîncotanii stând bine din punct de vedere tactic.

Din minutul 82, gazdele conduc cu 2-1, în urma unei lovituri libere executate bine în plasa porții lui Pașcalău. Imediat, a intrat și juniorul Costa în locul lui Siminic.

În ultimul minut de joc, scorul s-a mărit la 3-1 în favoarea lui Elore.

Chiar dacă a făcut un joc bunicel timp de 75 de minute, Pîncota a trebuit să se recunoască învinsă. Formația lui Ionuț Popa a plătit tribut schimbărilor făcute pe final.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button