UTA Arad

Zăpada, pansament pentru gleznele și genunchii utiștilor

Cele trei e echipe „alb-roșii” aflate în cantonament la Moneasa s-au trezit într-un cadru feeric. De azi noapte ninge ca în basme în stațiunea de la poalele Codrului Moma, stratul de zăpadă așternut deja acționând ca un pansament pentru gleznele și genunchii utiștilor, care zile trecute au alergat pe suprafețe înghețate. Din păcate, s-a lăsat și cu accidentări, Dobrean și Copil fiind și acum în afara grupului. Petre a absentat ieri, dar azi strânge din dinți și a urcat în autocarul cu destinația platoul dintre Dezna și Laz.

Cel mai probabil, după-amiază, profitând de covorul alb, „textiliștii” se vor întoarce pe terenul din Dezna, unde vor vedea, după două zile, și mingea. Portarii lui Sebastian Huțan le-au deschis chiar calea chiar în această dimineață cu o primă „tăvăleală” în zăpadă. Cert este că noile condiții meteo au revigorat atmosfera în cadrul lotului, jucătorii fiind conștienți și de faptul că au intrat pe ultima sută de metri a celei mai grele perioade a anului pentru ei.

nagyszSacrificiul lui Filaret  

În această dimineață, Richard Filaret s-a lăsat pe mâna fizioterapeutului Zsolt Nagy, care a pus rapid diagnosticul: „Are nevralgie intercostală. E dureroasă, dar dacă are grijă și se protejează pe cât poate de frig și mișcări bruște, poate duce la bun sfârșit cantonamentul”. În cele din urmă, fundașul care peste 8 zile va împlini 25 de ani ș-a înfășurat cu un brâu elastic și s-a pus la dispoziția antrenorilor. „Dureri simt încă de sâmbătă, dar parcă ele sunt din ce în ce mai mari. Din fericire, nu mai e mult și absolvim toți”, a spus fotbalistul care poate acoperi două posturi la echipa fanion a Aradului, cele de fundaș central sau stânga.

mihitDocumentare la fața locului

Dacă până acum, psihologul echipei a avut treabă doar la hotel, în această dimineață, Oana Mihiț a decis să facă muncă de documentare la fața locului. Ajunsă acolo, a dat și o tură de recunoaștere în pas alergător alături de maseurul Miky Tomescu. În altă ordine de idei, zilele trecute, jucătorii Bătrânei Doamne au dat și testul Baum. Se spune că desenând un copac poți pune pe tavă o mulțime de secrete ale personalității tale. Desenul dezvăluie sentimente și gânduri ascunse, de aceea analiza unui desen este o practică foarte folosită în psihologie.

Amical cu Sebișul

nagyneagaFiindcă stagiul de pregătire din Croația a căzut defintiv, „oficialii” utiști au trebuit să completeze rapid programul de amicale. Până la urmă, „alb-roșii” vor întâlni ambele divizionare trei arădene. Despre meciul cu Ineul, de pe 13 februarie, se știa deja, pentru ca aseară să fie bătută în cuie și disputa cu Național Sebiș. Aceasta va avea loc pe 17 februarie, locația urmând a fi stabilită.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close