Liga a 2-a

FCM Baia Mare s-a reunit luni, cu două săptămâni întârziere





FCM Baia Mare, liderul Seriei a II-a a Ligii 2, a efectuat luni, 25 ianuarie, primul antrenament din 2016, iar jucătorii au deocamdată doar promisiuni că îşi vor primi banii. Formaţia pregătită de Dorin Toma a avut conturile blocate, motiv pentru care şi-a amânat începrea pregătirii.
Lotul echipei FCM Baia Mare s-a antrenat astăzi, pentru prima dată în 2016. Chinuiţi de restanţe salariale de patru sau cinci luni, jucătorii lui Dorin Toma s-au prezentat la reunire cu promisiunea că îşi vor primi o parte din salariile restante, în această săptămână.

Faţă de lotul cu care băimărenii au terminat pregătirea, lipseşte doar golgheterul Sergiu Arnăutu, dar Dorin Toma se aşteaptă să mai plece jucători.

Antrenorul a obţinut cantonamentul în străinătate, pe care l-a cerut conducerii. Băimărenii vor pleca în Ungaria pe 1 februarie. “La prima vedere suntem puţin demoralizaţi. Încercăm să îi aducem din punct de vedere mental la ceea ce ne dorim noi pentru că trebuie să se pregătească pe un fond bun. Am şi întârziat pregătirea şi trebuie să recuperăm. Se prevăd modificări în funcţie de jucătorii care şi-au depus memorii şi jucătorii care vrem să îi aducem. Vrem 3-4 jucători să transferăm, dar deocamdată nu pot să vă dau detalii despre acest lucru. Eu sper să se rezolve situaţia financiară, dar nu ştiu prea multe din acest punct de vedere. În această săptămână noi am intrat într-un cantonament la „Viorel Mateianu”, după care încheiem săptămâna cu un joc cu Recea, iar din 1 februarie avem stabilit două săptămâni cantonament în Ungaria, unde avem perfectate deja patru meciuri amicale. Sperăm să ajungem şi acolo. Ultima parte a campionatului va fi foarte grea din două puncte de vedere. Unu este nesiguranţa pe care am avut-o noi în această iarnă şi întârzierea pregătirii cu două săptămâni. Şi doi: avem cele mai grele meciuri cu adversari foarte buni, dar noi suntem încrezători şi sperăm să ne atingem obiectivul: calificarea în play-off” a declarat, citat de actualmm.ro, Dorin Toma.

Visează la promovare

Chiar şi problemele care au cauzat amânarea începutului pregătirii, băimărenii visează încă la promovare. “Ne-am reunit, aşteptam lucru acest pentru că s-a amânat cu două săptămâni şi am cam pierdut din acesT start de pregătire. Se poate recupera, trebuie să fim serioşi şi să ne pregătim cât mai bine. Va fi o parte dificilă pentru că toate echipele s-au întărit, dar la final eu zic că o să fim acolo unde ne-am propus”, a spus Marius Hodor.

 

liga2.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button