Liga a 2-a

CS Mioveni îl pierde pe mijlocașul Alexandru Răuță





Mijlocaşul Alexandru Răuţă a fost transferat marţi seară în Liga I, la Pandurii Tg Jiu. CS Mioveni a obţinut pe jucători o sumă de bani dar şi un procent de 20% dintr-un eventual transfer.

„Răuţă intra în ultimele luni de contract cu noi şi şi-a exprimat dorinţa de a pleca. A fost această ofertă de la Pandurii şi am acceptat-o. Este o pierdere pentru echipă, era un jucător de bază, dar avem doi jucători pe acest post, cu care, în tur, cât timp Răuţă a fost suspendat, ne-am descurcat. Îi urăm baftă jucătorului, sperăm să ajungă la echipa naţională şi să se transfere în străinătate pentru ca CS Mioveni să beneficieze de o sumă şi mai mare de bani. El a plecat de duminică în Spania în cantonament cu Pandurii, având acceptul nostru, iar marţi directorul lor, Narcis Răducanu a venit aici pentru a semna actele” a declarat preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Luni, fotbaliştii galben-verzi au plecat în cantonamentul de la Poiana Braşov, acolo unde va fi pregătită partea a doua a campionatului.

Din lotul deplasat la munte de Marius Stoica, fac parte 9 jucători sub 19 ani, dintre care 6 au făcut parte din lot şi în prima parte a campionatului, 4 jucători sub 24 de ani, 3 jucători sub 30 de ani şi 3 jucători peste 30 de ani. La Poiana Braşov, fotbaliştii echipei noastre vor efectua câte două antrenamente pe zi, şi vor avea şi trei meciuri de verificare. Mai întâi, pe 31 ianuarie are programat un amical cu Naţional Sebeş, apoi, pe 3 februarie, adversar îi va fi FC Râşnov sau Unirea Tărlungeni, în timp ce pe 5 februarie va juca cu AS Zărneşti. După revenirea din stagiul montan, argeşenii mai au programate şi amicale cu Gloria Buzău, pe 13 februarie, şi FC Academica Clinceni, pe 20 februarie. Singurele noutăţi din lot sunt juniorii Fulga şi Ivan, promovaţi de la echipa de Juniori Under 19.

Lotul complet:

Portari: Flavius Croitoru, Octavian Popescu, Valentin Sima, Bogdan Preda

Fundaşi: Cătălin Torişte, Andrei Tirică, Bogdan Stoica, Ali Calvin, Ciprian Negoiţă, Mihai Şchiopu, Edi Stoica, Cătălin Stan

Mijlocaşi: Victor Mazilu, Alin Popa, Ionuţ Mîrzeanu, Ciprian Biceanu, Andrei Traşcu, Cosmin Marinescu, Eduard Florescu, Eduard Neacşu, Marius Galan, Ionuţ Fulga, Daniel Iancu

Atacanţi: Andrei Nilă, Cosmin Năstăsie, Mihai Vintilă, Sebastian Ivan.

 

fcmioveni.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button