SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

UPDATE Piroș, ca și plecat de la Pîncota! „Trebuie clarificate unele chestiuni privind noul cod fiscal”





O întâlnire cu consilierii locali din Pîncota avută în acesastă dimineață de membrii Consiliului de Administrație al „șoimilor” a tulburat apele. Sau, poate, le-au clarificat, depinde din ce unghi privești lucrurile. Majoritatea aleșilor locali ai orașului din Podgorie și-au manifestat dorința de a scăpa de Pavel Piroș, care, la rândul său, și-a depus demisia la secretariatul Primăriei. Omul de afaceri arădean chiar a avut un acces de furie, în ton cu starea sufletească din ultimele săptămâni.

„Eu nu pot să confirm nimic, căci nu e nimic oficial. Poate, mâine, vom ști mai multe”, ne-a declarat telefonic Monel Pîncotan, city managerul Pîncotei. Cert este că pîncotanii, dacă despărțirea de Piroș se confirmă, își pun mari speranțe în Ionuț Popa, care a spus în diverse rânduri că ar putea atrage la club diverși oameni de afaceri la club. Cel puțin în ultimele zile, „Mister” nu a menajat deloc conducerea clubului, acuzând în special lipsa de condiții de pregătire a jucătorilor săi.

UPDATE! Având o zi încărcată la firma sa, Pavel Piroș a putut fi contactat doar la orele serii. Președintele Pîncotei nu a confirmat despărțirea defintivă de gruparea din  Podgorie și chiar a lăsat o portiță pentru reconciliere. „Atât vă pot spune acum. Am vorbit cu oficialitățile locale din Pîncota și le-am spus că trebuie clarificate unele chestiuni privind noul cod fiscal înainte de a  ne continua drumul împreună. De la 1 ianuarie avem o altă fiscalitate în România, nimeni nu a ținut cont de acest lucru până acum. Mi-am expus punctul de vedere, acum aștept răspuns. Așadar, până în weekend, nu mai vreau să vorbesc despre fotbal în presă”, au fost cuvintele șefului demisionar al „alb-negrilor”.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button