Business

Distracție la ora prânzului: UTA – Crișul Sântandrei 6 – 1





UTA a reușit să obțină din nou un rezultat pozitiv cu multe goluri marcate într-o dispută amicală. Totuși, partida care a început la ora 13, a avut un start diferit față de raportul de forțe din teren. Se înfruntau, până la urmă, echipe despărțite de două eșaloane.

În minutul 16 oaspeții au reușit o fază extrem de frumoasă pe partea dreaptă, finalizată cu un șut perfect la colțul lung al porții apărate de către Anca-Trip. Arădenii au pus însă repede stăpânire pe joc și a urmat o sarabandă de ocazii la poarta bihorenilor, iar minutul 25 a adus golul egalizator. Strătilă a centrat în careu, Man i-a așezat balonul lui Rus care a înscris cu un șut din 7 metri. Zece minute mai târziu a venit și golul doi, după ce Strătilă a punctat cu o frumoasă lovitură de cap de la 12 metri în vinclu. După alte trei minute Man a înscris cu călcâiul din 5 metri după o frumoasă acțiune ofensivă a lui Rus.

Chiar dacă au schimbat garnitura la pauză, tot gazdele au fost la cârma disputei. La 5 minute de la reluare, Jorza și-a trecut numele pe lista marcatorilor cu un șut plasat de la 16 metri, pentru ca după alte cinci minute Curtuiuș să împingă mingea în plasă din șapte metri. Golul partidei i-a aparținut lui Copil. Mijlocașul ofensiv al „textiliștilor” a găsit vinclul cu o „torpilă” de la 25 de metri.

Astfel, UTA s-a impus cu scorul de 6 – 1 la capătul unei partide pe care, cu excepția primelor 20 de minute, a controlat-o cu autoritate.

UTA a evoluat în formula: Anca – Polgar, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei – Rus, Man. La pauză au intrat în luptă Miron – Moza, Lazăr (Pîslaru), Mbambi, Dinculescu (Vlad) – Murakami, Jorza, Roman, Copil – Curtuiuș, Petre.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button