SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Popa avertizează: „Urmează memoriile jucătorilor, cred că se apropie finalul…”





De la demisia dată de președintele Pavel Piroș cu ocazia ședinței de joi, de la Primăria din Pîncota, nu s-a mai întâmplat nimic. Situația la nivel de vestiar a rămas aceeași, în sensul că antrenorul și jucătorii sunt nevoiți să lucreze în condiții nedemne pentru eșalonul în care evoluează.

Nu mai departe de această dimineață, în absența unui autocar sau microbus, echipa din Podgorie a fost nevoită să facă deplasarea în județul Timiș, pentru amicalul cu Ripensia, cu autoturismele jucătorilor. La întoarcere, mașina lui Pavel, la bordul căreia se mai aflau Alin Mihai și Pascariu, a rămas în pană, Ionuț Popa anulând și masa pe care intenționa să o ofere cu sprijinul unui om de afaceri arădean. „Trebuia să mâncăm la Taverna Sârbului, dar o parte dintre jucători au rămas la Timișoara, iar trei dintre ei pe drum, ca urmare a defectării uneia dintre mașini. Ghinioanele și problemele se țin scai de noi”, a menționat experimentatul tehnician.

De săptămâna viitoare, însă, o nouă problemă majoră ar putea afecta gruparea arădeană de ligă secundă. „Băieții mi-au spus că se fac 90 de zile de restanțe salariale, drept pentru care ar avea dreptul să-și depună memoriu. Cum unii ne-au comunicat fără perdea că vor să plece, sunt convins că se vor adresa Federației.  Dacă vor deveni liberi de contract, iar alți jucători e greu să mai aducem ținând cont de faptul că toți au aflat cât de greu e la Pîncota, cred că se apropie finalul … Chiar nu știu cine îi poate opri pe Dragalina, Pascariu și alții, jucători foarte importanți pentru mine. În fine, nu îmi explic de ce s-a ajuns aici după numai un an și jumătate de la momentul promovării în Liga a 2-a, când toată lumea era atât de entuziastă la Pîncota”, a adăugat „Mister”.

Așadar, lucrurile se agravează tot mai mult la Pîncota. Președintele Pavel Piroș a spus că va vorbi din nou despre fotbal de luni încolo, așteptând – din câte se pare – clarificări despre fiscalitate din partea oficialităților locale pîncotane.









Un comentariu

  1. Era previzibil ..asta se intampla cand te intinzi mai mult decat iti permite plapuma! Atat Pancota cat si Sebis nu-si permit mai mult de liga judeteana”!restul de un -doi ,,ani de glorie” sunt doar ,,arogante personale” a unor indivizivi cu porniri megalomane insa fara putere reala pe termen macar mediu..

    0
    0
  2. I-mi pare rau, dar trebuie sa va anunt, ca Soimii Pancota va termina returul si nu va retrograda !!!!!! HA-HA-HA-HAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAIDE SOIMII PANCOTA !!!!!!!!!!

    0
    0
      1. Din toamna poate nu va mai fi !!! dar returul il vom termina..!! am stiut si stiu, ca totul are un sfarsit, iar pentru Pancota Liga 2, e o palarie prea mare, dar e un VIS FRUMOS !!!!

        0
        0
  3. e foarte greu sa lucez cu un om care nu stie cu ce se maninga fotalu si te lauzi ca leai dat vineri un gratar dar ai uitat ca carnea nu ai duso tu sa-ti fie rusine domn nute pot face p…piros da

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button