SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

La omul sărac…Ripensia Timișoara – Șoimii Pîncota  2-1

…nici boii nu trag spune un vechi proverb românesc, la modă în aceste zile la Pîncota. Pe un fond de nemulțumire generală, dictată de condițiile grele, aproape imposibile de muncă, „alb-negrii” lui Ionuț Popa Popa au înregistrat cea de-a treia înfrângere consecutivă în amicale. După 1-3 cu Elore Bekescsaba și 1-4 cu UTA, a venit și rândul divizionarei a patra timișene, Ripensia, să profite de haosul din curtea „șoimilor”.

Pe terenul bun din localitatea Urseni, formația lui Remus Steop a deschis tabela destul de repede după o reluare frumoasă a lui Mediop, de lângă juniorul Dan. Deși a avut o posesie a balonului ceva mai bună, pîncotanii nu s-a prezentat periculos în fața porții adverse, însă nici Pășcalău nu a mai avut mari probleme în prima parte.

Egalitatea a venit după o oră de joc, când Fuchs (foto) a trimis direct în vinclu dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. Mai experimentată, dar și mai proaspătă ca urmare a numeroaselor schimbări, „Ripi” a forțat victoria, iar aceasta a venit cu două minute înainte de ultimul fluier. Nou-intratul Costa a degajat în blocaj, faza a continuat cu o centrare în careu, iar Briciu nu a ratat din poziție bună.

„Chiar ne-a fost greu să facem această deplasare, apelând – în cele din urmă – la mașinile personale ale jucătorilor, rămânem cu un antrenament util, împotriva unei echipe mult mai bine organizate decât noi, cu fotbaliști numeroși și valoroși.  Am numărat, parcă, 24 de schimbări la ei, pe când noi am făcut doar trei la nivel de seniori, plus patru juniori. Nu le pot reproșa nimic băieților, au jucat cât au putut de bine în condițiile date. Nemulțumirea tuturor e la cote înalte, iar de aici se naște o lipsă de concentrare ce duce – până la urmă – la aceste rezultate slabe.  Nu știu ce va urma, dar așa nu se mai poate continua”, ne-a declarat Ionuț Popa după testul cu Ripensia.

La Urseni, „șoimii” au evoluat în formula: Pășcălău (46 Cioară) – Dan (Mandache) , Pascariu (Ianc),  Dubeștean, Siminic (85 Costa) – Pavel, Fuchs (65 Suciu) – Gîlcă (46 Issa), Pirtea (75 Farcaș), Leucuța – A. Mihai. Dragalina (probleme la spate) și M. Ion (dureri la genunchi) nu au putut fi utilizați de Ionuț Popa.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close