Business

Mbambi și Pîslaru, pe picior de plecare de la UTA, „Avem tineri de viitor pe posturile lor“





Cei doi jucători de profil defensiv care s-au alăturat lotului alb-roșu în această perioadă au șanse mici să rămână în lotul pentru liga secundă. Mbambi a fost folosit pe toată durata reprizei secunde a confruntării cu Sânandrei și a dovedit siguranță în axul defensiv, având și o reluare periculoasă cu capul în urma unui corner. Pîslaru a fost introdus pe final și nu s-a făcut remarcat cu nimic.

Chiar dacă nu a vrut să o spună direct Cristi Todea a fost tranșant în ceea ce privește viitorul celor doi fotbaliști: „Ne-ar fi plăcut să avem amicale cu adversari mai puternici în care să îi vedem, să ne demonstreze de ce sunt în stare. După un astfel de amical e greu să îți faci o părere, iar în această seară vom lua o decizie în ceea ce privește. În proporție de 70 – 80% însă noi știm deja ce vom face în legătură cu ei. Avem pe posturile pe care ei evoluează fotbaliști mai buni, de calitate și tineri, care sunt viitorul acestui club. Dar, repet, încă nu am luat o decizie definitivă în privința lor“.

Astfel, până în acest moment UTA rămâne doar cu Alin Roman ca și transfer extern pentru returul ligii secunde. Acesta a evoluat în repriza a doua a amicalului de sâmbătă, făcând pereche la centrul compartimentului median cu Jorza și a avut o evoluție mulțumitoare, căutând mereu să găsească pase filtrante pentru colegii din ofensivă.

Un comentariu

  1. Nevazandu-i , la meciuri , pe acesti tineri mi-e greu sa ma pronunt. Ei, practic nu au fost evaluati, dar s-au pregatit cu UTA. Nu poti astepta un meci si apoi sa renunti, nu este lamuritor. Daca aveam tineri, de ce au fost adusi ? Daca au fost adusi, de ce nu sint urmariti in 3-4 meciuri ? Sper sa nu-i vad pe la altii titulari, ca si pe Pirtea, care l-a UTA a fost socotit slab. Nu inseamna ca daca exista juniori locali, trebuie doar pe ei sa-i retinem, Nu fac critica, doar analizez cum UTA evaluaeaza un jucator.

    0
    0
    1. Nu cred ca conducerea a facut o greseala lasind-ui pe cei doi jucatori sa se antreneze , eu cred ca nu sint peste jucatorii dela UTA arad ! Daca erau, sint convins ca ramineau la club .Un antrenor imediat asi da seama cind un jucator corespunde cerintelor . Chestia cu se vrea sau nu se vrea promovarea o vorbim la sfarsitul campionatului , de moment e clar UTA nu are echipa de Liga 1 ! O echipa nu se face peste noapte si necesita timp , ex. Pancota !

      0
      0
  2. @Cosmine din cate vad nu se prea vrea promovarea,se vrea vanzarea de jucatori.Acum cand avem culoar bun de promovare ne dam cu stangu in dreptu :)) Am spus cu si repet cu tot respectul ptr Botis,el va trebui sa se retraga ,nu va face fata la liga1,ii multumesc ptr ce a facut pana acum la UTA.Trebuie sa formam o echipa capabila de liga 1,cu juniori cu jucatori adusi ,dar trebuie macar 1 an sa facem fata in liga 1 .NU doresc sa rada alti de noi ca am promovat si dupa 1 an si revenim in liga 2.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button