UTA Arad

Triunghiularul de miercuri este – deocamdată – incert

UTA și-a stabilit pentru mijlocul săptămânii viitoare două teste de verificare care urmau să aibe loc pe sinteticul de la Șega. Practic, miercuri alb-roșii ar fi trebuit să dea piept într-un triunghiular cu Crișul Sânandrei și Șoimii Pâncota. Însă, cel puțin la finalul confruntării de sâmbătă, acest mini turneu era în aer.

„Nu știm deocamdată exact dacă va mai avea loc sau nu acest triunghiular. Nici cei de la Sânandrei nu sunt siguri că vor mai veni la Arad, dar nu știm poziția certă nici a celor de la Pâncota. Așteptăm să clarificăm aceste aspecte, pentru că altfel tot programul ne va fi dat peste cap și va trebui să găsim rapid un alt partener de întrecere“, a punctat Cristi Todea.

Incertitudinea care persistă în ceea ce privește viitorul clubului din Pâncota este unul dintre motivele pentru care acest triunghiular ar urma să fie anulat. Deocamdată, jucătorii clubului de liga a doua din județul Arad nu par a mai fi doritori să continue în aceste condiții dificile, dar un răspuns urmează să fie oferit zilele următoare. De asemenea, cei de la Sânandrei nu par a mai dori să se deplaseze în orașul nostru doar pentru un nou test cu UTA.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close