Fotbal judetean

Lipova a plecat cu 22 de jucători la Tășnad: Simion și Șulumberchean, ultimii sosiți!





Una dintre prim divizionarele județene care s-au întărit consistent în această iarnă a demarat astăzi „operațiunea cantonamentul”. Șoimii Lipova a ales ca locație stațiunea sătmăreană Tășnad, în special pentru că: „Ni s-a pus la dispoziție un teren de joc de două ori pe zi. Altfel, nu cred că plecam atât de departe de casă”, a recunoscut Flavius Sabău.

De azi și până duminiva viitoare, „principalul” Lipovei, ajutat de „secundul” Claudiu Trif și preparatorul fizic, Bogdan Hetco, va scoate „untul” din 22 de fotbaliști și anume: D. Vancea, Trifoi, Blagoescu – portari; Pantea, Orza, Pașcu, O. Moisă, Blănaru, Denuț, Edu – fundași;  Bercu, Tomuț, S. Popa, Lupeștean, Filimon, Simion, Șulumberchean, Vasinc – mijlocași; Borteș, R. Popa, Balint, Mohai – atacanți.

Pe ultima sută de metri, „șoimii” au bătut palma cu doi mijlocași. Este vorba de Alexandru Simion (19 ani), fost component al UTA-ei cu care a evoluat pe scena eșalonului secund în primăvara lui 2014 și Claudiu Șulumberchean, care s-a despărțit recent de CS Ineu. „Lotul este în mare parte complet. Poate, vom încerca să mai aducem un fotbalist ofensiv, dar nu ne grăbim. Deocamdată, ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut la Tășnad, căci ne așteaptă 7 zile de antrenamente grele, intense”, a mai punctat Sabău.

Din păcate, tânărul tehnician nu are un moral prea bun după ce FRF i-a refuzat acordarea Licenței B. „Sunt dezamăgit, nu am obținut tocmai punctajul pe care-l meritam, drept pentru care am și făcut contestație. Nu știu de ce punctele pentru deținerea carnetului de antrenor nu mi-au fost acordate, cu ele eram promovat. În plus, un criteriu important a fost legat de statutul de fost fotbalist în Liga 1, practic doar cei care au avut această șansă s-au aflat printre cei 50 de antrenori promovați”, ne-a mărturisit antrenorul Lipovei, care a susținut examenul la București împreună cu alți doi arădeni, Marius Ciubăncan (prmovat) și Flavius Moisă (respins).

Timp de o săptămână, „cartierul general” al lipovanilor devine Hotelul Marissa din Tășand.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button