Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Ionuț Popa – ctitor de terenuri, Bulzan s-ar putea întoarce la Șiria

Dincolo de problemele de ordin intern de la Șoimii Pîncota, realitatea sportivă din Arad rămâne una cruntă. În ultimul deceniu au dispărut pe rând nu mai puțin de trei stadioane: Astra Vagonul, Strungul și Telecom, fără să apară nimic în locul lor. Arena „Francisc Neuman” este și ea în construcție până prin 2018, iar „CSȘ Gloria” a ieșit și ea din circuit ca urmare a găzduirii în luna martie a unei competiții de atletism. Cum UTA tine cu sființenie la gazonul de pe „Motorul”, iar suprafața de joc de pe terenul din Sînicolau Mic e și ea foarte prețioasă în opinia Primăriei, pîncotanilor nu le-a rămas decât să se descurce cum pot dacă vor să se antreneze în municipiu.

Ionuț Popa și-a pus în funcțiune imaginația și puterea de convingere și în zilele ce urmează jucătorii săi vor avea la dispoziție un teren de antrenament. „Locația se știe deja, acolo la vaci, cum s-a mai scris prin presă. Vă spun însă că pe acel teren viran din Subcetate iarba este foarte bună și ar fi păcat să nu profităm de ea. Am discutat cu proprietarul respectivei suprafațe de teren și ne-a dat voie să facem ce vrem noi deocamdată. Așa că am amenajat un teren de 70 pe 50 de metri acolo, mai porți să-i punem. Cât de curând ne vom antrena acolo și cu mingea”, spune antrenorul „șoimilor”, care e specialist în ctitorirea de terenuri, dovadă stând cel de iarbă, de dimensiuni mai mici, vis a vis de „Arena Ionuț Popa”.

În altă ordine de idei, revenirea lui Ovidiu Bulzan la Pîncota nu e bătută în cuie. Și nu că nu ar vrea „Mister”, ci pentru că șeful Podgoriei Șiria, grupare pentru care mijlocașul a evoluat în turul Ligii a 6-a, nu dorește să-i dea drumul pe ochi frumoși. „Bulzan a fost plătit de noi din luna august a anului și mai are contract la Șiria până în iunie. Nimeni de la Pîncota nu ne-a contactat pentru a-i da drumul, sunt curios cum îl vor legitima fără acordul nostru”, spune Ionuț Tulac, finanțatorul șirienilor.

„Dacă e așa, situația e amuzantă. Nu știam de unde vine Bulzan, mie doar mi s-a cerut să-i mai dau o șansă.  L-am primit la antrenamente, mai departe conducerea trebuie să clarifice lucrurile”, a replicat Ionuț Popa.

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.