Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Clarificările lui Dragalina: „Nu jucătorii schimbă președinții la Pîncota, dorința de a pleca nu are legătură cu domnul Piroș!”

Chiar dacă, teoretic, mandatul lui Pavel Piroș la conducerea clubului Șoimii Pîncota ar fi trebuit să se încheie odată cu demisia înaintată exact în urmă cu o săptămână în fața consilierilor locali ai orașului din Podgorie, lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Tot omul de afaceri arădean are drept semnătură în club și atâta timp cât nimeni dintre oficialitățile locale nu are cu el o discuție față în față e greu de crezut că lucrurile se vor urgenta. Sigur, la mutare ar putea ajunge juriștii care să se lege de demisia scrisă a președintelui, dar s-ar putea ca procesul să fie de durată, iar timpul nu e de partea grupării „alb-negre”.

Pe de altă parte, în vestiar, lucrurile s-au mai liniștit puțin după descinderea consilierilor locali. Sigur, aceștia au venit doar cu promisiuni, înaintând și un termen de două săptămâni pentru achitarea a măcar unui salar restant, dar nimic mai mult. Jucătorilor nu le rămâne decât să aștepte, iar unii dintre ei încă speră că ar putea părăsi echipa. „Se știe că eu și Pascariu ne-am manisfestat dorința de a pleca, dar asta nu are legătură cu domnul Piroș sau altcineva din club. Nu suntem noi în măsură să-l contestăm pe dânsul sau forțăm demisia sa. Nu jucătorii schimbă președinții la Pîncota, să fie foarte clar. Mie și lui Pascariu ni s-a făcut o imagine de revolutionari, de contestatari, când noi nu am dorit decât să fim lăsați să plecăm. Dacă se poate, dacă nu, rămânem să ne facem treaba ca și până acum”, a punctat Dragalina, unul dintre cei mai buni „șoimi” în turul prezentei ediții a ligii secunde.

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.