Fotbal judetean

„Transfer” în mijloc de cantonament pentru lipovani: antrenor cu Licența B





Șoimii Lipova a intrat a doua parte a cantonamentului de la Tășnad (județul Satu Mare), acolo unde beneficiază de absolut toate condițiile de muncă. „Totul e la superlativ aici, nu ne lipsește absolut nimic. Avem condiții excelente de cazare, masă și recuperare după efort, cu bazin cu apă termală și masaje profesionale. Băieții fac câte două antrenamente pe zi doar pe terenul din localitate, unul foarte bun pentru această perioadă a anului. E situat pe deal, gazonul nu reține apa de ploaie â, antrenorii își pot face treaba în cele mai bune condiții. Chiar le-aș recomanda și altor cluburi arădene să vină aici. Practic, au toate beneficiile de la Moneasa, plus un teren de iarbă de bună calitate ce poate fi închiriat pe sume modice”, spune președintele „alb-albaștrilor”, Radu Pop.

Acesta petrece tot sejurul alături echipă, pentru a se asigura că jucătorilor și antrenorilor nu le lipsește nimic. Și, cel puțin după primele patru zile, Pop e plăcut surprins de cum decurg lucurile. „Toți cei 22 de jucători răspund sută la sută la antrenamente, nu avem nici cea mai mica problemă de ordin medical în lot. Juniorii chiar m-au impresionat prin dorința lor de muncă, nu se dau în lături de la efort, chiar dacă – poate – nu au încă forța seniorilor. Suntem foarte mulțumiți și de noile achiziții, eu zic că am făcut alegerile corecte”, a adăugat omul de afaceri arădean.

Dacă la nivel de lot nu s-a mai schimbat, deocamdată, nimic, în stafful tehnic s-a produs un „transfer” important. „Contestația lui Flavius Sabău a fost acceptată și a primit licența B din partea Federației Române de Fotbal. Îl felicităm pe această cale, sperăm să colaborăm mulți ani de acum înainte. Totodată, preparatorul fizic, Bogdan Hetco, e un mare câștig pentru noi, cum și Trifoi demonstrează calități certe pentru un antrenor specializat cu portarii”, a mai punctat Pop.

Până duminică, când pun capăt cantonamentului de la Tășnad, lipovanii nu vor mai primi întăriri la nivel de lot, dar: „Există mari șanse ca de săptămâna viitoare să mai vină doi jucători cu profil ofensiv. Cu unul ne-am și înțeles deja, doar că sunt ceva probleme cu actele de transfer. Vine din străinătate în special pentru Sabău, care a lucrat cu el în trecut”, ne-a mai dezvăluit Radu Pop.

La revenirea acasă, „șoimii” vor primi liber până miercuri, când dispută primul amical al iernii împotriva celor de la Unirea Sîntana.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button