UTA Arad

Doar Costin a găsit ac de cojocul maghiarilor: UTA II – Szeged II, scor 2-1





Dacă pe terenul din Sînicolau Mic primele echipe ale celor de la UTA și Szeged 2011 au „înghețat” tabela, pe Șega, ambele teamuri de tineret – rezerve ale celor divizionare secunde au punctat. Maghiarii au deschis scorul în prima repriză, din penalty dictat ca urmare a unui henț în careu, iar „alb-roșii” au întors situația după pauză. Au făcut-o prin Cristian Costin, care a izbutit „dubla” din acțiuni personale.

UTA II a primit și câțiva jucători din lotul primei „garnituri”, dar fără ca aceștia să ridice media de vârstă a echipei. „Am întâlnit o formație mai matură, cu fotbaliști cu un fizic  mai bun decât al nostru, dar și ceva mai vârstă. Posesia balonului a fost ceva mai bună de partea lor, dar majoritatea acțiunilor s-au oprit la 20-30 de metri de poarta noastră. Noi am fost ceva mai concreți în atac, păcat, însă, că pe lângă golurile lui Costin, am mai ratat alte 4-5 ocazii importante”, a precizat Dan Stupar, antrenorul echipei secunde a „Bătrânei Doamne”.

Mara – Moza, Petrache, Iuga, Aldan – Covaci, Pop – Kim, Copaci, Sava – Costin a fost „unsprezecele” cu care Stupar și Ungur au început partida cu Szeged II, pe parcursul meciului mai intrând pe teren: Revesz, Mureșan – Ciobotariu, Brăniștean, Codre, Pîslaru, T. Bodri, L. Bodri, A. Bodri și Cociuba.

Maghiarii vor avea șansa revanșei miercuri, la Szeged, acolo unde se va repeta și „duelul” primelor echipe.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button