SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Popa, decepționat de tinerii din echipă: „Atitudinea lor lasă de dorit”





Nici la a șaptea încercare, Șoimii Pîncota nu au obținut un prim succes în partidele de pregătire ale iernii. După insuccesele cu UTA (cu care a și remizat în alte două ocazii), Elore Bekescsaba, Ripensia și Crișul Sîntandrei, a urmat egalul de la Lugoj, în fața divizionarei a treia pregătite de Cosmin Petruescu.

Încă odată, Ionuț Popa a avut jucătorii numărați și asta pentru că Issa este în continuare bolnav, Pirtea – accidentat, iar Ianc și Ursoi au rămas acasă. A rezultat o remiză cu goluri: 2-2, totul decizându-se înainte de pauză, după reușitele semnate Porcescu, Loga, respectiv Gîlcă și M. Ion. Finalul a aparținut „șoimilor”, dar tabela nu s-a mai schimbat.

Fiind un meci de verificare, Ionuț Popa nu a fost nemulțumit neapărat de rezultat, ci de atitudinea unor fotbaliști. „Nu le pot reproșa nimic celor mai experimentați, în schimb nu știu ce se întâmplă cu jucătorii tineri. Ei nu înțeleg că rostul acestor meciuri este să facă efort maximal prin joc, iar eu nu permit așa ceva. De exemplu, pe Farcaș l-am și schimbat după câteva minute, poate vom și lua ceva măsuri disciplinare împotriva lui”, a punctat Ionuț Popa.

Cât despre jocul în sine și rezultatul final, „Mister” a adăugat: „Nu mă deranjează neapărat că am luat două goluri, dintre care unul după un fault clar în atac, ci că nu am dat noi 4-5 la câte ocazii ne-am creat. A fost și ghinion, căci am avut trei bare, dar, repet, puteam să și pierdem, dacă toți jucătorii mei ar fi avut atitudinea corectă”.

„Șoimii” se pot revana față de experimentatul tehnician săptămâna viitoare, când sunt programate trei amicale, cu Hidișelul de Sus, Becicherecul Mic și ASU Poli.

De cealaltă parte, antrenorul „vulturilor” a recunoscut superioritatea adversarilor, în special după cele întâmplate în repriza secundă. „Am jucat primul meci al iernii pe terenul Central, împotriva unui adversar cu multe individualități, care, în ciuda problemelor de ordin intern de care am citit și eu în presă s-a prezentat bine. După o primă parte destul de echilibrată, Pîncota ne-a dominat după pauză, și-a creat situații clare de gol în ultimele 15-20 de minute, ne putem declara puțin norocoși cu acest 2-2. Oricum, rezultatul nu era foarte important, ci antrenamentul care a fost unul extrem de util pentru noi”, a precizat și Cosmin Petruescu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button