Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Vulturii Socodor, ultima finalistă a Campionatului Județean de Fotbal în Sală

Cu ocazia turneului de azi, de la Șagu, s-a tras cortina peste faza zonă a turneului de fotbal în sală organizată de vicepreședinții AJF, Ovidiu Coman și Andras Mako. Iar finalul a fost de-a dreptul spectaculos, cu echipa din Socodor, aflată la a treia încercare, triumfând în fața „instalatorilor” lui Mihai Petcuț.

Partidele au început la primele ore ale dimineții, iar când s-a tras linia clasamentele s-au prezentat astfel:

clas1

Rezultatele din „careul de ași”au fost: AC Șagu – Aqua Vest 1-4 și Mureșul Zădăreni – Vulturii Socodor 1-2. Finala s-a disputat sub semnul echilibrului, niciuna dintre combatante negăsind drumul spre gol la finalul timpului regulamentar. „Vulturii” au avut nervii mai tari la loviturile de departajare și au făcut diferența prin: Bibarț, Gherheș și Ardelean, tabela oprindu-se la scorul de 3-2.

Practic, acesta este primul rezultat important al noii conduceri de gruparea din Socodor, una pe cât de tânără pe atât de ambițioasă. „Ne-am dorit mult o prezență la turneul final, dovadă că am participat la trei turnee organizate în această iarnă. Deși în grupe i-am bătut cu 3-1 pe cei de la Aqua Vest, finala a fost o cu totul altă mâncare de pește, interzisă cardiacilor. Mă bucur pentru băieți, s-ar putea să fim cea mai tânără echipă de la turneul final și aici vorbesc și de noi, conducătorii și antrenorul. Avem un proiect pe termen mediu și lung la Socodor, vrem să înscriem în competiție și o echipă de juniori, sperăm să ne atingem toate obiectivele, inclusiv promovarea în Liga a 4-a. Dacă nu în acest sezon măcar în următorul”, spune Petrică Crișan, viitorul președinte al „vulturilor”, care la Șagu au contat pe: Ionuț Algeorge – Aurel Buia, Dimitrie Cristea, Ioan Mariș, Ioan Gherheș, Bogdan Bibarț, Cristian Nădăban, Darius Ardelean, Alexandru Maier, Raul Tulcan, Marius Mureșan și Vlad Fluieraș. Antrenorul echipei este Tibor Darasz.

Așadar, Socodorul se alătură celor de la AS Dorobanți, Crișul Chișineu Criș, Păulișana Păuliș, Unirea Sîntana, Progresul Pecica și Unirea Gurahonț în tabloul final al campionatului jdețean de fotbal în sală. Bătăliile finale se vor pe 21 februarie, cel mai probabil în sala UAV din Micalaca și asta pentru că Polivalenta arădeană intră în remont pentru a organiza turneul de Cupa Davis de la începutul lunii viitoare.

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.