Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Viitorul Arad a câștigat ediția a treia a Memorialului Ionuț Leac

Nea’ Ionuț a privit din cer noile speranțe ale fotbalului arădean la cea de-a treia ediție a Memorialului ce-i poartă numele. Iar cele opt echipe participante s-au ridicat la așteptările regretatului om de fotbal, care, ca o coincidență, a fost cel care i-a călăuzit pașii în fotbal antrenorului echipei câștigătoare, Flavius Pavel.

După desfășurarea întâlnirilor din grupe, configurația clasamentelor a fost următoarea:

clas

În semifinale: Viitorul Arad – Olimpia Bocsig  12-0 și Atletico 2007 – UTA 0-1. Ultimul act a fost extrem de echilibrat, victoria aparținându-le celor de la Viitorul ca urmare a unui autogol. Dar, elevii lui Sorin Botiș au alergat după egalare până ce Alex Gornic și Ionuț Nicoraș (completați la acest turneu de Gabi Hărduț și Cristian Coroban) au pus capăt întâlnirii.

neaionutLa final, câștigătorii, în formula: Cristian Fizidean – Răzvan Joldea, Mario Roman, Grabriel Szoke, Ianis Sas, Patrick Căpușan, Luca Stretcu, Adelin Nica, Patrick Pavel și Rareș Narsesovici au întins hora bucuriei pe parchetul Polivalentei arădene. „NeaIonuț Leac a fost primul meu antrenor, această victorie înseamnă mult pentru mine, dar mai ales pentru copii. Vedeți și dumneavoastră cât se bucură, o bucurie sinceră cu care s-a hrănit ani de-a rândul anilor și nea’ Ionuț.  Mă bucur că el nu a fost uitat, sper să existe oameni în acest oraș care să-i ia exemplul, să încerce să facă lucruri frumoase pentru micii fotbaliști. Cât despre echipa noastră, meritul pentru creșterea ei și ajungerea la un asemenea nivel, îi aparține în primul rând lui Norbi (n.a. Josza). Eu am venit mai târziu și am încercat să-l ajut cum pot mai bine. Sperăm să progresăm din ce în ce mai mult, avem toate condițiile să o facem, domnul Giovanni (n.a. Catanzariti) ne sprijină necondiționat. De ceva timp s-a pus și bazele unei colaborări cu grupările din Italia, Verona și Atalanta, prin care vârfurile generațiilor de la Viitorul vor avea ocazia să facă stagii de pregătiri acolo”, ne-a declarat Flavius Pavel după ultimul fluier al finalei câștigate cu UTA.

De menționat ar mai fi că Bogdan Bătrâna (Olimpia Bocsig) a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, iar Ianis Sas (Viitorul) – cel mai bun jucător, ambii alegându-se cu câte o minge nouă. La final, toți componenții primelor patru echipe clasate au fost răsplătiți cu diplome, cupe și pachețele cu dulciuri, oferite de membri ai familiei lui Ionuț Leac, dar și partenerii de suflet: SC Angelia, Helvetica Milk, Pizza 5 Colţuri şi PF Nicoraş, UTA, Viitorul și DTSJ Arad.

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.