Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Probleme de atitudine pentru zărăndani: UTA II – CS Ineu 1-1Chiar dacă au evoluat și ieri, UTA II și CS Ineu nu au scăpat ocazia să se antreneze împreună, pe terenul „Șega”. Amicalul nu a avut castigator, deși, cel puțin divzionara a treia a avut destule ocazii clare de gol.

Zărăndanii au deschis destul de repede tabela, prin Popovici, care a primt o minge peste apărarea utistă de la Sințulescu și a trimis pe lângă Revesz. Egalarea a venit de la punctul cu var, din piciorul lui Kim după ce același Popovici a l-a faultat în careu pe Sava.

A urmat o sarabandă de ratări a „alb-albaștrilor”, ce îl nemulțumește pe Cristian Sculici. „Prea ne-am crezut vedete în ultimii 15-20 de metri, nu e posibil să ratezi atâtea ocazii clare. E chestiune de atitudine până la urmă, sper să nu ne mai întâlnim cu așa ceva și să fim mai responsabili”, a punctat antrenorul Ineului la finalul testului cu tinerii „alb-roșii”. „Trebuie să recunoaștem că am făcut un joc mai slab, venit – însă – și ca urmare a unei săptămâni mai încărcate, cu antrenamente tari și o dublă cu Szegedul în decurs de patru zile. Mai avem de lucrat mult, în special la capitolul tactic”, a comentat și Dan Stupar, tehnicanul UTA-ei II.

În afara olandezilor Mensah și Nayali, Ineul l-a testat și pe atacantul Socodorului, Bogdan Pantea, care – însă – nu va rămâne în „alb-albastru”. Și Voștinar a cerut încă o șansă din partea staffului tehnic al zărăndanilor și, deocamdată, e în program cu echipa.

Formații:

UTA II: Revesz – Iova , Iuga, Pîslaru, Aldan – Brănișteanu, Pop – Kim, Ciobotariu, Sava – A. Bodri. Au mai jucat; Stanciu – Mureșan, Al Lazăr, Codre, L. Bodri, T Bodri, Cociuba, Covaci.

Ineu: Pușcaș – Popovici (70 Zdrențan), Sintulescu (70 Bier) , Mensahi (46 Călăcean), Talpaș (46 Hulbăr) – Vostinar (30 Mîneran, 60 Ciocan), Spătaru (55 Jilavu),Nayali (70 Udrescu), Botaș – Gavrilă (30 Pantea, 70 Huțanu), Cioboată (46 Mașniță).

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.