Fotbal judetean

Spectacol și răsturnări de scor: Șoimii Lipova – Lunca Teuz Cermei 3-3





Cu trei săptămâni până la reluarea campionatului, două dintre prim divizionarele județene cu pretenții și-au dat întâlnire într-un meci de verificare. Pe terenul de la Lipova, care a rezistat destul de bine la ploaia ce a căzut necontenit, gazdele au avut 2-0, după care „alb-roșii” au preluat conducerea. Punctul egalizator a sosit pe final, de la Sergiu Popa, direct din lovitură liberă.

Revenind, Radu Popa a deschis tabela pe o contră, Filimon a înscris și el, dar Nistor a redus din diferență cu o execuție de la distanță. La reluare, Alex Sălăjan a găsit și el vinclul porții lui Blaguescu cu un șut puternic la colțul scurt, iar apoi Nistor a mai marcat odată și tot cu un șut din afara careului.  S-a încheiat 3-3, meciul fiind considerat foarte util de cei doi antrenori.

După 2-0 cu Sîntana, remiza cu Cermeiul e al doilea rezultat pozitiv al Lipovei împotriva unei formații din „careul de ași” în Liga a 4-a. „Întâlnind o echipă bună, am avut ocazia să ne dăm seama pe unde suntem cu pregătirea și unde mai avem de lucrat. Am văzut exact unde suferim, ce mai avem de reglat, trebuie să insistăm în special pe perfecționarea noului modul de joc. Mai sunt trei săptămâni, o să încercăm să ne prezentăm cât mai bine la prima etapă”, ne-a mărturisit Flavius Sabău, tehnicianul „șoimilor”, care nu a putut conta pe Trifoi, Simion, Balint, Orza sau Lupeștean la acest meci

Pentru a doua oară în această iarnă, mai precis după 1-1 cu Giarmata, Cermeiul nu a câștigat un amical. „Eu zic că am avut mai mult mingea, am dominat partida, am înscris și trei goluri frumoase, dar am făcut trei cadouri ce ne-au costat victoria. Practic, Lipova a marcat pe trei greșeli mari ale noastre, dar, până la urmă, acesta e fotbalul. Rămânem cu un meci foarte bun, în fața unei echipe schimbate mult în bine, cu atitudine și calitate în dreptul jucătorilor săi”, a precizat și Mircea Aslău. Adi Rusu, Candrea, Fl. Brîndușe și Gurban au fost absențele celor de la Lunca Teuz.

Formații:

Lipova: Blaguescu – Pantea, Pașcu, Blănaru, Denuț – Tomuț, Filimon, Vasinc – Sg. Popa, R. Popa, Borteș. Au mai jucat: Bercu, Șulumberchean, Mohai, Moisă.

Lipova: Fl. Rusu – Popa, Cotoc, M. Varga, Suslak – Purece, Nistor, N. Varga, Vereș – Bulza, Sălăjan. Au mai jucat: Berar, Ghergar, V. Brîndușe.

Un comentariu

  1. Ma frate asa greseli sa tot vezi . Gol din lovitura libera de la 25 m din unghi, un contraatac scoala finalizat ca la carte si un sut superb de la 20 m …….astea da greseli . Per ansamblu a fost un meci foarte bun exact cum l-am auzit pe domnul Tibi Nicula (cred ca se numeste presedintele celor de la Zabrani) spunand la final peste media ligi a 4-a . Un meci de liga 3-a dar de varful clasamentului . Ca simplu spectator cred ca Cermeiul va fi echipa care va promova la finalul campionatului . Pare cea mai matura echipa din campionat . iar Salajean este un plus de forta in actuala echipa . Totul depinde doar de ei .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button