UTA Arad

Utiștii, vizitați de un fost căpitan





Reîntâlnire emoționantă pentru jucătorii „Bătrânei Doamne” care au îmbrăcat tricoul „alb-roșu” și în urmă cu patru-cinci sezoane. Chindriș, Gligor, Copil sau Manea, plus antrenorii Nagy și Țapoș, au fost bucuroși să-l revadă pe Predrag Pocuca. Aflat în trecere prin orașul nostru, croatul  nu a putut scăpa ocazia să asiste la meciurile de verificare pe care fosta sa echipă le-a disputat în această dimineață pe terenul din Sînicolaul Mic.

Fostul căpitan al arădenilor vorbește și acum destul de bine limba română și a glumit cu toată lumea, interesându-se, totodată, și de jucătorii pe care nu i-a cunoscut. A întrebat în special de Strătilă, care – practic – a făcut cele două goluri marcate de Man în partida cu Ineul.

După plecarea de la UTA, „sârbul” a mai evoluat în campionatele din Albania, Malaysia și Singapore. În ultima ediție, jucată în culorile celor de la Tampines Rovers, utistul, ajuns la 30 de ani, s-a bătut pentru titlu până în ultimele etape. Pocuca a mai fost însoțit la teren și de Marius Mîrne, fost goal-keeper la echipa fanion a Aradului.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button