Cluburi polivalente

Lucia Mihalache devine adjunctul CSM-ului





Organigrama CSM-ului arădean va cuprinde, începând de mâine şi un director adjunct. Este vorba despre Lucia Mihalche, sportivă cu CV impresionant.

Trăgătoare de elită, expertă în skeet talere, arădeanca a fost prezentă de două ori la Jocurile Olimpice, în 2008 şi 2012, unde a ocupat locul zece, a câștigat 26 titluri naţionale, 27 de Cupe ale României, 11 titluri balcanice, 12 titluri de Grand Prix, un loc 1 şi un loc 2 la Marele Premiul al Europei, dar a fost și campioană europeană de junioare şi de trei ori finalistă. În plus, a fost de trei ori finalistă la Campionatele Mondiale și de două ori finalistă la Cupa Mondială, deținând la un moment dat locul 10 în lume. În fine, deține 15 recorduri naţionale și două recorduri balcanice.

„Puşa” Mihalache a obținut și un premiu pentru întreaga carieră, acordat la Gala Sportului Arădean 2015, iar alături de colegele de la echipa de skeet talere, Roxana Manole şi Carmen Cărbunaru, a ocupat locul trei în Top 10 pe 2015 al  Federației Române de Tir Sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button