SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Au picat testul utimului amical: Luceafărul Oradea – Șoimii Pîncota 3-1





O formație ce vrea să ajungă în Liga a 2-a și una cea trage să se mențină acolo și-au dat întâlnire pe terenul doi al bazei Luceafărul din Sînmartin. Amicalul a avut un ritm alert, patru goluri și destule „povețe” pentru cei doi tehnicieni. Din păcate, Ionuț Popa are ceva motive de îngrijorare, în special datorită problemelor de ordin defensiv.

După nici 25 de minute din prima parte, orădenii aveau deja 2-0 pe tabelă. Prima reușită a venit de la punctul cu var, din piciorul lui Roșu, faultul în careu aparținându-I lui Suciu. Apoi, Balla a găsit colțul scurt al porții lui Cioară după o combinație în careu cu Arnăutu. „Șoimii” s-au trezit și ei pe final de repriză, dar șutul din alergare al lui Leucuța a mângâiat transversala.

Golul de 2-1 a venit destul de repede în mitanul secund. Nou intratul Fuchs a găsit colțul lung al porții lui Goia după un atac prelungit al „alb-negrilor”. Deși au avut mai mult inițiativa, oaspeții au încasat și golul trei. Se întâmpla în minutul 88, când Mihuța a înscris și el la colțul scurt. Marius Ion a încheiat partida cu un șut frumos de la 19 metri, Goia reținând balonul în doi timpi.

Formații:

Luceafărul: Goia (55 E. Pap, 59 Goia) – Drăgan, Nogo, Hlinca (52 Bactăr), Al. Radu – Feher, Țegle, Sorian (64 Chiș) – Roșu (55 Balea), Arnăutu (55 Mihuța), Balla (55 Floruț).

Pîncota: Cioară – Dan, Crișan, Pascariu, Dubeștean – Suciu (46 Fuchs), Pavel (46 Issa) – Leucuța (46 Gîlcă), Dragalina (50 Al. Mihai), Vasi (20 Pirtea) –  M. Ion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button