UTA Arad

Păcurar: „Joc închegat în prima repriză, rezultatul final are mai puțină importanță”





Atâta timp cât a fost pe teren cu prima linie, UTA a fost echipa mai bună în amicalul cu Național Sebiș. A marcat prin Curtuiuș, a avut și alte situații clare de gol, pentru ca în partea a doua divizionara a treia să profite de limitele din jocul rezervelor și să egaleze la 1.

Conform așteptărilor, Roland Nagy nu a fost pe margine la testul cu trupa lui Neaga. „Principalul” arădenilor e plecat cu tatăl suferind la Cluj, despre meci vorbind Cristian Păcurar. „Am dat peste un adversar care a jucat cu jumătate din echipele din seria noastră, și-a făcut un program bun de amicale. Pentru noi, a fost un penultim meci de pregătire destul de reușit. Cred că în prima repriză s-a văzut un joc mai închegat din partea noastră, cu nenumnărate ocazii.  Rezultatul final are mai puțină importanță din punctul meu de vedere, suntem, totuși, încă în perioada de pregătire. Important este că intrăm ușor ușor în formă, se vede că băieții își doresc  să înceapă campionatul, să simtă gustul meciurilor cu miză adevărată”, a punctat „secundul” UTA-ei.

Apropos de primul meci pe puncte, acesta este în pericol de a nu se disputa ca urmare a problemelor grave cu care se confruntă FC Brașov. „Nu am luat deloc în calcul această variantă, ne pregătim să jucăm sâmbăta viitoare. Ca părere personală, eu că Brașovul se va prezenta la Arad, nu avem voie să gândim altceva, să pierdem din concentrarea acumulată în toate aceste săptămâni”, a adăugat Păcurar.

Față de precedentele teste, contra Sebișului, utiștii au început cu Botiș și Gligor în centrul defensivei, iar Filaret a trecut fundaș stânga. Totodată, Tănase a trecut la mijloc în locul lui Jorza și a avut o prestație destul de bună pe ambele faze ale jocului. „Încă suntem în căutarea celei mai bune formule de joc pentru prima etapă, e bine că avem destule soluții în lot”, a comentat Cristi Păcurar.

În final, acesta a dorit să transmită un mesaj de susținere pentru Roland Nagy: „Noi, colegii săi de pe bancă, dar și jucătorii suntem alături de el. Trece printr-un moment greu, pe care sperăm să-l treacă cu bine. Dumnezeu e mare și le așează toate”









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button