Arhivă articole

februarie 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Obiectivul săptămânii pentru „șoimi”, obținerea cărților verzi ale lui Crișan și Vasi

Șoimii Pîncota încheie perioada de transferuri a iernii cu cinci achiziții, dintre care doar trei și-au obținut deja dreptul de joc pentru primul meci oficial al anului. Este vorba despre portarul Andrei Cioară, mijlocașul Cornel Suciu și atacantul Marius Ion, care au fost legitimați de Sorin Tarcea la Federația Română de Fotbal,

În schimb, directorul sportiv al „alb-negrilor” nu a putut face încă nimic în cazul celorlați doi fotbaliști, sosiți în Podgorie chiar la începutul săptămânii trecute. Horia Crișan și Emanuel Vasi vin de la echipe din străinătate și au nevoie de cărțile verzi pentru a putea fi înregimentați la Pîncota. „Obținerea actelor pentru cei doi fotbaliști, e obiectivul conducerii până sâmbătă. Liviu Ilea s-a mutat cu TMS-ul de la Gloria la Pîncota, a făcut deja demersurile la Federațiile din Lithuania și Anglia, sperăm ca atât Crișan, cât și Vasi să fie apți pentru deplasarea de la Reșița. Sunt fotbaliști importanți pentru noi, vin cu o mentalitate diferită de afară , ar fi bine dacă am conta pe ei încă de sâmbătă, dacă nu măcar pentru jocul de la Mioveni”, a precizat Pavel Piroș.

Președintele „șoimilor” susține că transferurile s-au încheiat, cu mențiunea că: „Ne mai gândim la un mijlocaș liber de contract. El nu trebuie rezolvat astăzi, în ultima zi de transferuri la FRF, așa că avem timp să cântărim opotunitatea de a-l lua lângă noi”.

Cum atât Siminic cât și Vasi s-au antrenat normal azi, tot lotul „șoimilor” e valid din punct de vedere medical. Doar căpitanul Issa va rata debutul în stagiunea de primăvară din cauza unei suspendări. Pîncotanii plecă spre Valea Domanului vineri după-amiază, urmând ca a doua zi, de la ora 11, să înfrunte noua trupă a lui Carol Gurgu.

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.