SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Gurgu, după „dușul rece” cu Pîncota: „Am întâlnit o echipă cu experiența, vina mea este că nu m-am impus în fața jucătorilor”





Prima apariție într-un meci oficial al noii echipe a Reșiței a coincis cu un galop de sănătate al adversarilor. Norocoșii au fost „șoimii” lui Ionuț Popa, care și-au făcut golaveraj în Valea Domanului cu un sec 4-0.

La finalul confruntării, tehnicianul bănățenilor a tras următoarea concluzie: Am întâlnit o echipă cu experiență, chiar dacă ei sunt în jumătatea a doua a clasamentului. S-a văzut clar pe lucruri simple cum s-au luat golurile. Dacă în primele 20 de minute am fi marcat, probabil că era altă situație. Sper ca la meciul următor de acasă, echipa să arate o altă față și să nu mai primim atâtea goluri. Eu mă simt vinovat pentru că cred că nu m-am impus suficient în fața jucătorilor. Nu sunt de acord cu atitudinea unora, care trebuiau să se gândească la faptul că joacă la liga a doua, nu la liga a trei”.

Vorbind despre planurile sale la Reșița, Carol Gurgu a adăugat pentru expressdebanat.ro: „Împreună cu domnul Rufă încercăm să construim o nouă echipă, care să joace de la meci la meci mai bine. Este o echipă încropită în timp scurt, majoritatea jucătorilor sunt nou-veniți. Mai este mult de lucru și sper ca meciul următor să nu mai fie același scor și să joace mai bine. Mai mult de atât nu pot să spun, fiecare e cu supărările lui. Eu nu mă iau după rezultatele din amicale, pentru că au fost adversari slab cotați, din ligile a treia și a patra. Eu doar am încercat să-i așez în teren, să-și cunoască sistemul de joc și locul lor în teren”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button