Arhivă articole

Popa a revenit rapid cu picioarele pe pământ : „Obiectivul nu e play-offul, ci participarea în campionat”Deși „șoimii” au debutat cu o victorie clară în prima etapă a anului, iar clasamentul seriei de Vest a ligii secunde spune că ar avea șansele lor  la un loc printre primele șase la finalul sezonului regulat, vestiarul nu primește vești prea bune dinspre oficialităților locale pîncotane. Consiliul Local Pîncota încă nu au aprobabat următoarea tranșă de bani ce ar urma să fie virați la club, condiții în care salariile jucătorilor și staffului sunt în aer.

Prin urmare, de la optimismul afișat după meciul de la Reșița, Ionuț Popa a revenit rapid cu picioarele pe pământ. „Ce play-off? Să fim serioși, obiectivul e participarea în campionat? Sunt foarte dezamăgit, căci observ că atașamentul față de club și jucători e foarte scăzut în unele părți. În plus de asta, mie îmi plac oamenii de cuvânt, cu onoare. La Mioveni mergem căci suntem obligați, dar chiar nu știu ce va ieși. Până la urmă, pe cine interesează să iasă bine?”, e întrebarea retorică a antrenorului pîncotanilor, lansată fără doar și poate spre factorii de decizie din Pîncota.

Din informațiile noastre, conducerea orașului din Podgorie ar fi promis că banii se vor debloca săptămâna viitoare, doar jucătorii își așteptau salariul pe ianuarie înainte de importanta deplasare de la Mioveni. Există și speranța că până la plecarea spre județul Argeș jucătorii să treacă – totuși – pe la casierie.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.