Fotbal judetean

Vot negativ pentru amânare: Returul Ligii a IV-a Arad începe în weekend!





După o întrunire cu destule contre a reprezentanțiilor grupărilor de Liga a IV-a, s-a stabilit ca partea a doua a sezonului în Liga a 4-a să înceapă conform programării inițiale, adică la finalul acestei săptămâni. Tonul folosit în șala de ședințe nu a fost tocmai amical, s-au încărcat destule „arme” pentru confruntările din campionat, dar, în cele din urmă, doar trei grupări au mai votat amânarea: Crișul Chișineu Criș, Frontiera Curtici și Aqua Vest.

Prin urmare, Comitetul Executiv, pregătit să se întrunească pentru votul final, nu a mai avut obiectul muncii atâta timp cât a existat o majoritate pentru un start conform calendarului. „Au fost păreri pro și contra, dar majoritatea a decis. Se joacă sâmbătă, deși există posibilitatea ca arbitrii să observe la fața locului că există terenuri impracticabile și să decidă amânarea. Ne e teamă, totuși, că săptămâna viitoare să se întoarcă iarna și atunci s-ar putea să avem aceleași discuții pentru weekendul următor”, ne-a mărturisit Vasile Rad, secretarul Asociației Județene de Fotbal Arad.

Așadar, derby-ul primei runde: Crișul Chișineu Criș – Lunca Teuz Cermei se va juca sâmbătă, de la ora 15, conform programării. Celelalte partide ale etapei cu numărul 15 sunt: Pecica – Glogovăț, Curtici – UTA II, Sîntana – Mailat, Aqua Vest – Zăbrani, Lipova – Șimand, Felnac – Păuliș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button