UTA Arad

Nagy nu-și poate ascunde uimirea: „Eliminarea lui Hlistei, ceva ieșit din comun”





Singura indisponibilitate a UTA-ei la Baia Mare îl vizează pe Cătălin Hlistei. „Decarul” arădenilor plătește cartonașul roșu încasat în minutul 59 al partidei cu FC Brașov, acordat de „centralul” Balaci pentru două presupuse simulări departe de buturile adverse.

Vorbind despre suspendarea elevului său, Roland Nagy nu și-a putut ascunde uimirea. „Nu am mai trăit un astfel de episod, e ceva ieșit din comun. Să nu faci niciun fault sau henț și totuși să iei două cartonașe galbene și să fi eliminat este ceva neașteptat, dar și nemeritat. Am revăzut înregistrarea meciului, iar Hlistei a suferit două faulturi la fazele la care a fost avertizat. La pauză, noi i-am spus să fie atent la faulturi și oricum urma să-l schimbăm, dar niciun moment nu credeam că îl vom pierde pentru două presupuse simulări”, a punctat antrenorul „textiliștilor”.

Continuându-și raționamentul, Nagy  a adăugat: „Nu vreau să intru în polemici cu arbitri, dar trebuie să se gândească și ei de două ori când iau astfel de decizii. Chiar dacă nu a avut mari realizări cu Brașovul, Hlistei rămâne un jucător foarte important pentru noi, s-a pregătit bine toată iarna, iar acum e scos puțin din ritm. Noroc că suntem acoperiți pe postul de mijlocaș de bandă și avem soluții de înlocuire a sa”.

Cel mai probabil, utiștii vor apela la Copil pentru postul de mijlocaș stânga în Dealul Florilor, dar la fel de bine poate evolua și Michel Vlad.

Un comentariu

  1. A fost doua simulari pe fata….clare……antrenor de guma ……cum de esti asa uimit….ce ai fi vrut sa faca arbitru………..

    0
    0
  2. Ca sa nu gresesc, am revazut cele doua faze cu Hlistei. Daca la primul galben, desi faza nu este de „galben, simulare de manual”, as zice ca ” pot exista circumstante”, la al doilea galben , insa nici nu se pune problema. Brasoveanul a atacat cu ambele picioare in fata ( el putea primi galben), iar Hlistei s-a ferit tragandu-si picioarele , a fost si atins ( ce era de asteptat , sa stea sa-l loveasca ?). In plus faza era intr-o zona o terenului- aproape de centru- in care lovitura libera nu aducea un avantaj ( se presupune ca simularea, trebuie sa aduca ceva, avantaj, nemeritat). Asa ca ii dau dreptate lui Roly, ba mai mult, arbitrul Balaci ne-a mai „piscat” cind s-a putut. Personal nu-i gasesc vreo vina lui Hlistei, pentru eliminare, iar un arbitru poate da astfel de eliminare cind „trisorul” incearca sa provoace un penalty, sau ceva periculos pentru echipa adversa, sau sa vrea sa provoace al doilea galben unui adversar. La Arad, pre3a multi arbitri vreau sa fie originali si ultraortodoxi, il provoc pe cei de alta parere sa ne spuna vind, in Romania, s-a mai produs eliminare, pentru 2 simulari ( poate e un caz la 5 ani…)

    0
    0
  3. Chiar dacă mă aflu la aproximativ 500 de km de Arad, urmăresc pe U T A de mic și pot spune fără rezerve că este printre cele mai iubite echipe de fotbal din țară. Domnul arbitru Balaci va fi ,, judecat,, de către toți cei care au văzut contribuția sa la eliminarea lui Hlistei, inclusiv de ,,responsabilitatea morală față de propria sa conduită,,. Toți iubitorii de fotbal își doresc arbitri imparțiali care să lase jucătorii să joace ce sunt învățați de antrenori. La Baia Mare și nu numai sperăm să nu vedem ce-am văzut la Arad. Hai U T A !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button