UTA Arad

Utiștii au decretat: „Orice punct câștigat acum e important în play-off, dar calculele le facem peste 7 etape”

Având asigurată în proporție de 95% prezența în play-off și asta și pentru că punctele cu Bihor și Caransebeș sunt deja luate, „Bătrâna Doamnă” e interesată și de „zestrea” cu care se va prezenta la startul cursei finale. „Fiecare meci, fiecare punct e important. Vrem să avem o <<zestre>> frumoasă la începutul play-offului, mai ales că regula cu înjumătățirea punctelor vor strânge mult clasamentul primelor 6”, a punctat Roland Nagy.

Întrebat dacă are favorite la accesul în play-off ținând cont și de programul fiecărei echipe din primele 7-8 locuri, antrenorul principal al UTA-ei a recunoscut: „Perosnal, nu sunt prea preocupat de acest aspect. În schimb, colegii mei, Cristi Todea și Cristi Păcurar sunt mai atenți la treburile astea, mai îmi spun și mie, dar cred că e prematur să vorbim acum despre ceea ce va urma în play-off. Știu doar că din echipele din frunte noi suntem singura ce câștigăm la masa verde atât cu Caransebeșul, cât și cu Bihorul, deși ne-ar fi plăcut să jucăm cu ambele pe teren. Nu ne cade bine nici nouă că sezon de sezon câte două-trei echipe nu termină campionatul și ne perturbă programul și nouă. Am așteptat atât de mult să începem campionatul, iar săptămâna viitoare deja stăm…Revenind, calculele finale le vom face peste 7 etape, timp în care noi ne propunem să scoatem maxim din cele cinci partide pe care le mai avem de disputat în iarbă”.

Teoretic, o posibilă intrare a celor de la Șoimii Pîncota în play-off ar putea constitui un avantaj important pentru UTA în bătălia finală.  „Alb-roșii” și „alb-negrii” se întâlnesc în penultima etapă a sezonului regulat în Podgorie, punctele fiind mult mai importante pentru echipa gazdă. „Am crescut ca om și fotbalist într-un anumit fel. Nu cunosc jumătățile de măsură și asta le transmit mereu și jucătorilor. Nu știu ce calcule sau strategii se fac pe la spatele nostru, dar pe mine nu mă interesează. Pe de altă parte, ne-am bucura ca Pîncota să prindă play-offul. Ne-am simțit ca în familie în această iarnă, jucând de trei ori îmmpreună, prilej cu care am realizat încă odată în plus că au destui fotbaliști de valoare. Pe asta cred că se bazează și ei când susțin că noul obiectiv e ajungerea în play-off. Ar fi frumos să ne reîntâlnim și acolo”, a concluzionat Nagy.

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close