UTA Arad

Man: „Ne simțim toți importanți, antrenorii nu ne împart în juniori și seniori”

Piesă de bază în angrenajul utist în prima parte a sezonului, Bogdan Burlă a făcut tușa cu FC Brașov pentru simplul fapt că acumulase patru cartonașe galbene.  Alături de mijlocașul central, care de această dată dată a fost Tănase, ca al doilea junior a fost titularizat Dennis Man.

Atacantul de 17 ani a răsplătit încrederea staffului tehnic cu o „dublă” ce a decis, practic, câștigătoarea, așa că ar trebui să fie luat în calcul și pentru deplasarea din „Dealul Florilor”.  „E o concurență reală între jucători, fie că sunt juniori sau seniori, iar nouă ne convine acest lucru. Referindu-ne la juniori, până acum sunt trei-patru care au fost mai constanți, dar asta nu înseamnă că nu ținem cont și de restul. Iar pentru meciul de la Baia Mare sau altele ce vor urma, nimeni nu spune că trebuie să jucăm numai cu doi juniori. Pot fi trei, de ce nu? Dacă sunt mai în formă decât alții vor juca. Dennis, ca să vorbim doar despre el acum, muncește foarte mult, se implică, ne-a arătat clar că este oricând o soluție”, a explicat Roland Nagy, care – pe de altă parte – a precizat că ar fi așteptat mai mult de la fotbaliștii care au venit de pe bancă în meciul cu Brașovul, referindu-se în primul rând la Adrian Petre.

La rândul său, Dennis Man confirmă spusele antrenorului său, precizând – totodată – că nu se simte titular acum: „Ne simțim toți importanți, antrenorii nu ne împart în juniori și seniori. Poate juca oricare dintre noi, decizia finală aparține domnilor antrenori. Chiar dacă cele două goluri îmi dau moral, nu mă gândesc că am o altă cotă după meciul cu Brașovul. Îmi propun doar să mă antrenez bine zi de zi, iar când sunt trimis în teren să-mi ajut echipă. Și cred că la fel gândesc și colegii mei”.

Tânărul utist a mai recunoscut că poate a fost luat de val când a decis să plece la probe la Bologna în loc să fie o soluție pentru partida de la Râmnicu Vâlcea, de la finalul anului trecut. „Dădusem gol cu Olimpia Satu Mare, eram pe val, nu prea mi-am dorit să merg în Italia și să ratez ultimul meci al anului. Dar, până la urmă, am zis să profit de șansă, deși nu am întâlnit tocmai condițiile pe care mi le imaginăm. Cel puțin ca și suprafață de teren pentru antrenament se compară cu noi. În sensul rău…”, a mai punctat Man.

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Ca si tatal sau Dennis Man este un jucator cu multe calitati. Are viteza si ruperi de ritm foarte bune, tehnica si rezistenta la efort sint acceptabile. Lovirea mingii ( sutul, mai ales ) nu este inca perfecta, nici jocul pe pozitie viitoare. In plus, este necesar sa se „mobileze” cu ceva musculatura, la nivelul toracelui si asta …repede.( Asta ar insemna mai multa sala de forta si bazin). Dennis trebuie sa stie ca nici un fotbalist roman, plecat sub 20 de ani nu a facut prea multe afara, standardele fizice si tehnice, acolo, sint altele. Pentru el 30-40 de meciuri cu UTA, pe sezon, la seniori, dar si la juniori si UTA 2 i-ar asigura o crestere in evolutii mult mai sigura, decat o plecare intempestiva in Italia sau altundeva. Dar esential este sa fie ferit de accidentari, pentru ca, la varsta lui, il scot din ritm, aduc frica si impiedica progresul. Deci…sanatate !!

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close