UTA Arad

Utiștii, la „vânătoare” de „galbene” la Baia Mare

„Vă spunem încă din start că jucătorii care vor primi, eventual, cartonașe galbene în meciul de duminică și vor fi în stare de suspendare își vor ispăși pedeapsa în etapa intermediară pe care o vom câștiga la masa verde cu FC Caransebeș”, a fost precizarea Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei, la conferința de presă organizată ieri de gruparea fanion a Aradului.

Prin urmare, e de așteptat ca în partida de la Baia Mare, Norbert Polgar, Marius Chindriș și Cipri Rus să caute cu insistență cel de-al patrulea avertisment al sezonului și, astfel, să fie curați pentru disputa din weekendul următor, cea de pe terenul Reșiței.

În această stagiunea de toamnă, „Bătrâna Doamnă” a avut cinci jucători suspendați pentru cumul de „galbene” și anume: Sorin Botiș, Alexandru Manea, Dumitru Copil, Cătălin Hlistei și Sorin Strătilă. A urmat apoi Bogdan Burlă, rămas pe margine cu Brașovul, iar la Baia Mare absentează din nou Hlistei, dar pentru eliminarea – de altfel, eronată – din confruntarea de sâmbăta trecută. De fapt, Cătălin Hlistei este primul utist care a primit cartonașul roșu în ediția de campionat 2015-2016 a ligii secunde.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close