SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Vasi ratează meciul Pîncotei de la Mioveni și, probabil, convocarea „sub tricolor”





Chiar dacă nu și-au încasat încă salariile pe ianuarie, pîncotanii au decis să strângă rândurile și să încerce să scoată ceva din dificila deplasare de la Mioveni. „Șoimii” se bazează și pe promisiunile lui Pavel Piroș, care spunea: „Luni sau cel târziu marți, băieții își vor primi banii. În rest, conducerea clubului a făcut tot ce ține de ea pentru a asigura condițiile necesare deplasării de Mioveni, de unde sperăm să ne întoarcem neînvinși. Băieții au arătat ceea ce pot la Reșița, sigur acum întâlnim un adversar de un alt calibru, dar noi avem încredere în ei și în antrenorul Popa”.

La nivel de lot, față de partida din Valea Domanului, a apărut căpitanul Issa, dar a dispărut Emanuel Vasi. Mijlocașul de 18 ani s-a ales cu o problemă de ordin muscular și nu a urcat în autocarul ce a demarat spre sudul țării în această dimineață. Probabil, din cauza accidentării, fostul jucător al lui Manchester City nu va putea onora nici convocarea la lotul național Under 19 pentru dubla amicală cu Finlanda.

Nici Pascariu nu a fost recuperat, așa că în centrul defensivei va apărea din nou fostul dinamovist, Crișan. „Alb-negrii” se vor caza deseară la Hotelul Iatsa din Ștefăneștii de Argeș, fără să mai facă antrenament.

Mioveniul și Pîncota se află în luptă directă pentru un loc de play-off, drept pentru care miza e destul de ridicată.

Formații probabile:

Mioveni:F. Croitoru – Torişte, Calvin, Bg. Stoica, Ed. Stoica – Mîrzeanu, Biceanu – V. Mazilu, Ed. Florescu, Aya – Nilă.

Pîncota: Cioară – Dan, Crișan, Dubeștean, Siminic – Pavel, Issa – Leucuța, Dragalina, Pirtea – M. Ion.

Arbitri: Dorian Micloșină (Reșița) – Petrică Cîmpeanu (Reșița), Marius Bălan (Dej). Rezervă: Andrei Țiții (Sibiu). Observatori FRF: Silviu Crângașu (Ploiești), Constantin Pintilie (Râmnicu Vâlcea)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button