Fotbal judetean

„Din nou pe locul nostru”: Progresul Pecica – CS Glogovăț 2-0

Echipa lui Lucian Ciba a profitat de remiza din derby-ul Criș – Cermei și a revenit pe prima poziție a clasamentului Ligii a IV-a Arad. Apărându-se destul de bine, Glogovățul nu a fost o nucă ușor de spart, dar, în cele din urmă, diferența de valoare între combatante s-a concretizat și pe tabelă.

Pecicanii erau conștienți că nu vor avea o misiune simplă atâta timp cât le-au lipsit mijlocașii centrali titulari. Arsene și R. Fritea au fost suspendați, la fel ca și fundașul Vasilca. La „catedră” au apărut Gherghel și Ponta, iar presiunea la buturile lui Ciornei nu s-a lăsat așteptată. „Chiar dacă rezultatul pauzei a fost 0-0, chiar nu am avut ce să le reproșez băieților. Am controlat meciul, ne-am creat destule ocazii, ne-a lipsit doar golul. Acesta a venit destul de repede în partea a doua la un clinci norocos, dar a fost o deschidere de scor cât se poate de meritată.  A venit și golul doi, moment în care era clar că nu mai puteam scăpa victoria”, ne-a mărturisit Lucian Ciba.

Într-adevăr, Carlos Burian a marcat  în minutul 48, din apropiere, după o centrare a lui Erich Wild, pentru ca Iosif Gherghel să fie precis de la punctul cu var în minutul 57. Stavilă a fost cel care l-a culcat în careu pe Burian și Bogdan Loredan a dat penalty. Vizitatorii au reacționat de abia la 2-0, printr-un șut din careu al lui Mărculescu, parat de Rus. „Bănuiam că meciul de la Chișineu Criș se va termina la egalitate, așa că trebuia să ne luăm cu orice preț punctele pentru a reveni din nou pe locul nostru. Acum că am ajuns acolo depindem doar de noi de acum înainte. Știm că avem toate meciurile cu adversarii direcți în deplasare, dar dacă avem față de campioană trebuie să câștigăm peste tot”, a adăugat Ciba.

Formații:

Pecica: Rus – Er. Wild, Șiclovan, Ew. Wild, V. Fritea – Moldovan, Gherghel, Ponta, Boldizsar (65 Trif) – Burian, Peii (79 Cotuna).

CS Glogovăț: Ciornei – Neag (86 Magdi), Stavilă, Tănasă, Avram – Cornea – Cotoc (69 Mărculescu), Kocsis, Negrea (69 Bobeiciuc), Ruja – R. Ardelean.

Arbitri: Loredan Bogdan – Mihai Stanciu, Emil Cristea. Observatori AJF: Ioan Hamza, Corneliu Tiulea

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close