National Sebis

Neaga: „Rezultat echitabil, ce – însă – nu ne mulțumește”





FC Hunedoara și Național Sebiș s-au blocat reciproc, rezultând o remiză ce nu poate fi pe placul niciuneia dintre combatante. Ocazii au fost de-o parte și de cealaltă, poate cu un plus pentru gazde. „Din punctul meu de  vedere, a fost un rezultat echitabil. Să nu uităm că a fost primul meci din acest retur pentru ambele echipe, ce au făcut totuși o primă repriză bună. Însă, în a doua nu prea s-a mai jucat foarte mult. Îmi pare rău că am pierdut cele două puncte. Nu ne mulțumește rezultatul, fiindcă am venit la Hunedoara cu gândul de a câștiga”, a spus imediat după meci Rică Neaga, la primul meci oficial pe banca Naționalului.

Odată cu succesul de la Motru, ASU Poli a mărit la 10 puncte distanța față de sebișeni. „Mergem înainte, ne pregătim să facem meciuri mai bune. Atâta timp cât avem șanse matematice la promovare ne vom bate pentru ea. M-a nemulțumit atitudinea multor jucători, pe viitor vom regla acest lucru. Sunt mulți jucători noi, nu avem încă relațiile de joc dar cu toate astea am avut o posesie bună fără a ajunge, însă, la finalizare”, a adăugat Neaga.

Și antrenorul hunedorenilor s-a declarat nemulțumit de deznodământul confruntării de azi. „A fost o partidă bună făcută de noi, însă nu sunt tocmai mulțumit de rezultatul obținut. Am avut mult mai multe ocazii ca ei și consider că am pierdut două puncte. Prima repriză a fost foarte bună, am fost superiori. Am alergat tot meciul, ne-am creat ocazii, dar așa e în fotbal, nu intră mereu în poartă” a spus Mircea Alic Jr.

Acesta a analizat și meciul următor, contra celor de la Performața Ighiu. „Noi tratăm fiecare meci la fel, nu urmărim adversarul și cu siguranță vom merge acolo să luam toate cele trei puncte puse în joc”. 

FOTO: hunedoreanul.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button