SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

„Scărița” ce a înfipt cuțitul: „Cred că am provocat regrete la Mioveni”





Ionuț Popa nu a fost singurul ex. al partidei din această dimineață dintre CS Mioveni și Șoimii Pîncota. Dragoș Dragalina a apărat și el culorile grupării argeșene timp de două sezoane, sosind în Podgorie tocmai din „galben-verde” în iarna anului trecut. Pe atunci, Claudiu Niculescu îl pusese pe linie moartă, conducerea clubului mergând pe varianta rezilierii amiabile a contractului.

Astăzi, mijlocașul ofensiv a fost printre cei mai buni jucători de pe teren. Prestația sa a fost încununată cu golul de 1-1 din finalul partidei, rezultat ce încurcă puțin planurile Mioveiului. „Mi-am propus și-mi doream să joc cât mai bine pentru a demonstra unora că au renunțat prea ușor la serviciile mele. Am plecat cum am plecat în urmă cu un an și cred că am reușit să provoc ceva regrete. Pe de altă parte, am rămas în relații foarte bune cu multă lume de la Mioveni, în special cu foștii colegi, care m-au felicitat pe mine și echipa pentru jocul și rezultatul bun”, ne-a mărturisit Dragalina.

Acesta a egalat situația pe tabelă printr-o execuție foarte curajoasă, ce oprit respirația unui stadion întreg timp de câteva secunde. Experimentatul fotbalist a înscris printr-o scăriță elegantă, trimisă în colțul opus portarului, acesta din urmă încercând să se redreseze fără succes când a sesizat intenția adversarului. Mingea a căzut elegant în plasă, spre bucuria eliberatoare a pîncotanilor. „Chiar am vorbit vineri seara cu Pavel și Pașcalău și le promiteam că dacă o să execut penalty o să dau scăriță. Era 1-0 pentru gazde și era minutul 82, riscul era mare, dar mi l-am asumat. Poate am și ajuns la un nivel de maturitate ce-mi permite astfel de execuții, mă bucur că mi-a ieșit și echipa mea a luat un punct meritat după jocul din repriza a doua”, a adăugat Dragoș Dragalina, care a aflat ulterior de emoțiile provocate în special lui Ionuț Popa. Pe când era antrenor la UTA, acesta l-a văzut pe Florin Purece trimițând o „scăriță”, din penalty, în brațele portarului celor de la Gaz Metan CFR Craiova. Se întâmpla în ultima partidă a turului din sezonul 2009-2010, la 0-0, scor cu care s-a încheiat partida, „alb-roșii” pierzând titlul de campioană de toamnă.

Revenind, Dragalina crede că Șoimii Pîncota are tot dreptul să spere la un loc în play-offul ligii secunde. „După cum am evoluat la Reșița și în partea a doua a confruntării cu Mioveniul, avem șanse să terminăm în primele șase echipe. Sper să contăm din nou cât mai repede pe Marius Ion, un fotbalist bun, despre care știu că-și dorește mult să joace și să demonstreze ceea ce poate după acea accidentare ce l-a ținut mult timp pe tușă. Azi a fost lovit la gleznă, dar, până la urmă, am înțeles că nu e atât de grav precum am crezut la început”, a încheiat pîncotanul.

FOTO: Curierul zilei – Piteşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button